|
Луньов Вадим Олександрович
Випускник ПУЕТ 2024 року за спеціальністю «Харчові технології».
Кухар гарячого цеху кафе «Міське кафе – 1654» першої лінії ресторанів («First line group») міста Харків, брав участь у відкритті закладів цієї мережі.
|
|
Козярчук Олександр
Шеф-кухар. Учасник кулінарного теле шоу «Майстер Шеф».
Проводить майстер класи та надає консультаційні послуги з розробки меню для ресторанів м. Рівне
Закінчив ПУЕТ у 2024 році за освітньою програмою "Технології в ресторанному господарстві» |
|
Микола Люлько
БРЕНД- ШЕФ МЕРЕЖІ РЕСТОРАНІВ «ЧОРНОМОРКА».
Викладач та член Асоціації шеф-кухарів України.
Учасник кулінарного теле шоу «Майстер Шеф Професіонали 3».
Ведучий кулінарного каналу на You Tube.
Автор проекту «Герої нашого часу».
Закінчив ПУЕТ у 2021 році за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві» |
|
Шипік Сергій
Працював шеф-кондитером в ресторані Чічіков.
Працює бариста в закладах Словаччини
Закінчив ПУЕТ у 2021 році за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві» |
|
Скрипник Анастасія
Інженер з якості
ПрАТ «Фірма «Полтавпиво»
Закінчила ПУЕТ у 2021 році за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві» |
|
Нужна Ірина
Керівник кондитерського цеху «ТОВ Майя Кейк Груп».
Виготовляє корпусні шоколадні цукерки. Є переможницею міжнародного чемпіонату з кулінарного мистецтва в номінації «Ресторанний десерт»
Закінчила ПУЕТ у 2020 році за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві» |
|
Ореховський Ігор
Працював шефом в ресторанних закладх Польші, розробляв меню та запускав роботу закладів.
Наразі приватний підприємець та паралельно надає консультативні послуги з відкриття ресторанних закладів в Німеччині та Ісландії.
Закінчив ПУЕТ у 2019 році за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві» |
|
Ануфрієва Анастасія
Технік-технолог "КП Добробут Полтавської громади Полтавської міської ради"
Закінчила ПУЕТ у 2016 році за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві» |
|
Ольга Слинько
власниця кав'ярні «Кава з собою» та арт кондитерської Ольги Слинько
Закінчила ПУЕТ у 2011 році за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» |
|
Скобельська Наталія
Викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Полтавського фахового кооперативного коледжу. Працювала асисиентом на кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ
Закінчила ПУЕТ у 2007 році за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» |
|
Якименко Дана
Приватна підприємиця, власниця бренду імбирно-медових пряників ручної роботи «Princess cookies». Організатор кулінарних майстер-класів.
Закінчила ПУЕТ у 2019 році за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві».
|
|
Коноваленко Олена Юріївна
Закінчила ПЕУТ у 2016 році та здобула кваліфікацію магістра за освітньою програмою «Технології в ресторанному
Працює викладачем спеціальних дисциплін кулінарного профілю Державного професійно-технічного навчального закладу «Полтавське вище професійне училище імені Андрія Олександровича Чепіги».
Окрім навчання молоді майстерності кулінарної справи, Олена Юріївна є учасником численних конкурсів, кулінарних виставок та майстер-класів.
У 2016 році здобула Диплом І ступеня та Золоту медаль в номінації АРТ– КЛАС «Художня робота з тіста» у Міжнародному чемпіонаті з кулінарного та кондитерського мистецтва серед юніорів «BEST CookFEST Junior – 2016», який проходив під егідою «Українського кулінарного союзу», громадської спілки «Буковинська гільдія кулінарів». У змаганнях Фестивалю взяли участь більше 120 учасників з України, Ізраїлю, Туреччини, Азербайджану, Сербії, Росії, Білорусії, Німеччини. Та Олена Юріївна змогла здобути першість за неймовірну композицію із тіста «Сорочинський ярмарок», якою колоритно представила Полтавський регіон
Коноваленко О.Ю. |
|
Коноваленко Анатолій Миколайович
Технік-технолог мережі паназіатської кухні «WOKA ASIA FOOD» у м. Полтава.
Випускник ПУЕТ 2013 року спеціальності «Технології в ресторанному господарстві».
|
|
Гальченко Людмила Василівна
Начальниця виробництва ТОВ «Полтавахліб-3», що є одним з найпотужніших провідних підприємств з виробництва хлібобулочних виробів м. Полтави.
Закінчила ПУЕТ у 2012 р. за освітньою програмою «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса».
|
|
Гередчук (Коваленко) Аліна Михайлівна
Випускниця ПУЕТ 2012 року за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса».
Під час навчання у ПУЕТ Аліна Михайлівна активно займалася студентським самоврядуванням та науковою діяльністю, брала участь в конференціях, університетських та загальноміських заходах, тому була відзначена стипендіями Верховної Ради України (2009 р.), Президента України (2010 р.) та Вченої ради ПУЕТ (2011 р.).
У 2012 році отримала диплом магістра з відзнакою та за рекомендацією випускової кафедри залишилася працювати на посаді асистента. З 2013 по 2016 рік навчалася у аспірантурі Національного університету харчових технологій. У 2017 році захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю 05.18.16 – технологія харчової продукції та отримала науковий ступінь кандидата технічних наук (PhD).
Сьогодні працює на посаді старшого викладача кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ. |
|
Левченко Юлія Вікторівна
Випускниця 2009 року Полтавського університету споживчої кооперації України спеціальності «Технологія харчування».
В 2009 році за рекомендацією випускової кафедри залишилася працювати на посаді викладача-стажиста в рідному університеті. За рік була зарахована на посаду асистента кафедри технології та організації ресторанного господарства. З 2013 по 2017 рік без відриву від основного місця робота працювала над кандидатською дисертацією. В 2018 році отримала науковий ступінь кандидата технічних наук (PhD). З 2018 року працює на посаді доцента кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства, виконує обов’язки заступниці завідувачки кафедри. Наполеглива праця і професійні якості Юлії Вікторівни підтверджені сертифікатами закордонного стажування. Має сертифікат на володіння англійською мовою на рівні В2.
Сьогодні Юлія Вікторівна працює не лише з українськими студентами, але і з іноземцями, що отримують ступінь бакалавр в ПУЕТ за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» |
|
Горобець Олександра Михайлівна
Закінчила Полтавський університет споживчої коопераціїї України в 2009 році за спеціальністю «Технологія харчування».
У 2009-2010 роках працювала провідним технологом відділу ресторанного господарства апарату управління Кримспоживспілки.
У 2010 року розпочала працювати асистентом на кафедрі технологій та організації ресторанного господарства ПУЕТ. У 2018 році отримала науковий ступінь кандидата технічних наук (PhD).
З 2018 року працює на посаді доцента кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства, виконує обов’язки заступниці завідувачки кафедри. Має сертифікат на володіння англійською мовою на рівні В2 та сертифікати закордонного стажування.
Олександра Михайлівна є керівником наукового гуртка «Професіонал», в якому вона навчає студентську молодь майстерності виготовлення кондитерських виробів. Також вона проводить майстер-класи в тематиках молекулярної кухні, інноваційних ресторанних технологій, кондитерської справи.
Олександра Михайлівна є членом журі конкурсу фахової майстерності Cold Coop в системі Укоопспілки та Всеукраїнського конкурсу фахової майстерностi серед здобувачiв професiйно-технiчної освiти з професiї "Кухар" у Полтавській області. |
|
Глушко Вадим Юрійович
Випускник 2009 року Полтавського університету споживчої кооперації за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса».
Ще будучи студентом Вадим Юрійович, отримував практичний досвід на провідних підприємствах м’ясопереробної галузі м. Полтава та Полтавської області. Закінчивши університет, продовжив працювати за профілем на підприємстві «Кременчукм’ясо». Бажання постійно розвиватися, відкривати щось нове і не стояти на місці допомогли відкрити простори м’ясопереробної галузі АР Крим.
З 2010 по 2018 рік працював на підприємстві «Скворцовський м’ясокомбінат», пройшов важкий і тернистий шлях від простого робітника до начальника цеху м’ясних делікатесів. Маючи значний професійний досвід, в 2018 році повернувся до рідної Полтави і працював на різних підприємствах харчової промисловості міста.
З 2020 року працює технологом на м’ясопереробному підприємстві «Тахтаулівські ковбаси». |
|
Дахно Олег Віталійович
Заступник голови правління з торгівлі Кримспоживспілки.
Закінчив університет у 2009 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса. |
|
Гнатюк Михайло Борисович
Директор ТОВ «Карлівський м'ясокомбінат». Закінчив університет у 2008 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса.
Працював ветлікарем-інспектором з контролю якості готових м’ясопродуктів; майстром; нач. цеху м’ясопродуктів Томпанажного управління. |
|
Діденко Юрій Олександрович
У 2007 р. закінчив Полтавський університет споживчої кооперації за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Після закінчення ВНЗ почав працювати в ресторанному бізнесі, зокрема в ресторані «Старий Поділ». Потім почав працювати шеф-кухарем в піцерії «У Сестер», ресторані «Козачок» Козирної Карти, згодом в ресторанному комплексі «Європа», трактирі «На Пушкінській». Згодом пішов працювати на круїзні лайнери компанії «Princess Cruisess» кухарем, через що переїхав жити до Європи в м.Варшава. Працював у Варшаві су-шефом в готелі «Splendor 4 *», проходив стажування в мишленовських ресторанах Копенгагена «Relæ 1 *» і «Cadeau 2 *», брав участь у запуску лабораторії «Gastro Hab» в Києві при столичному ринку.
Пізніше працював бренд-шефом ресторану «Варбургер» і ресторану «Ринкові відносини» м. Дніпро.
Сьогодні проводжу кулінарні майстер-класи та навчальні модулі, та працюю Шефом в готелі «Park Hotel 4 *» м. Дніпро.
|
|
Мацук Юлія Анатоліївна
Кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара
Закінчила ПУСКУ у 2007 р. за освітньою програмою «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса». |
|
Вієнко Олексій Юрійович
Асистент кафедри харчових технологій Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара
Закінчилв ПУСКУ у 2008 р. за освітньою програмою «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса». |
|
Фарісєєв Андрій Геннадійович
Кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара
Закінчив ПУЕТ у 2011 році за освітньою програмою "Технологія харчування». |
|
Кратенко Лариса Іванівна
У 2007 р закінчила ПУСКУ. Працює на ЗАТ "Фірма" Полтавпиво "з 2001 року. Пройшла свій шлях від технолога-до майстра розливу - потім до заступника головного пивовара. |
|
Ліб Юлія Сергіївна
У 2007р закінчила ПУСКУ. Працює на ЗАТ "Фірма" Полтавпиво "з 1998р.
Пройшла свій шлях від оператора цеху розливу-до апаратника процесу бродіння - і до майстра бродильно-лагерного цеху. |
|
Федорчук Ольга Олександрівна
Закінчила університет у 2006 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Апаратник лінії з виробництва майонезу у цеха з виробництва майонезу. За сумісництвом майстер цеху ВАТ «Одеський олієжиркомбінат».
З березня 2006 по грудень 2007 року працювала на ЗАТ «Полтавський олієекстракційний завод Кернел Груп» на посаді лаборанта вимірювально-дослідної лабораторії по контролю олії в цехах рафінації і фасування олії. |
|
Горбань Вікторія Олексіївна
Технолог виробництва напоїв ООО „Сандора” м. Миколаїв. Закінчила університет у 2006 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Після закінчення ПУСКУ працювала на ООО „Світанок” займала посаду майстера цеху. З липня 2006 року працювала на соковому заводі ООО „Сандора” технологом з планування виробництва, потім технолог виробицтва напоїв. |
|
Кравченко Сергій Олександрович
Директор підприємства ЧП «Кравченко». Закінчив університет у 2005 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса.
Після закінчення ПУСКУ працював у цеху з виробництва м’ясних продуктів ТМ «Ковбаски від куми» у с. Жуки Полтавської області: робочим – технологом цеху - зам. начальника підприємства. У 2007 році відкрив ЧП «Кравченко». |
|
Козаченко Геннадій Вікторович
Менеджер відділу маркетингу та логістики ТОВ «Аграна-Фрут» України (м.Вінниця). Закінчив університет у 2000 році за спеціальністю Технологія консервування.
З 1996 по 1997 р. - майстер цеху спільного Українсько-Австрійського підприємства «Поділля ОБСТ» (м. Вінниця). З 1998 р. - менеджер відділу маркетингу та логістики ТОВ «Аграна-Фрут» України. |
|
Милькова Юлія Олександрівна
2008-2009рр.-директор ресторану "Гарбузик", м. Київ
З 2009 року - заступник керівника ресторанного комплексу "Салют" при готелі "Салют", м. Київ |
|
Наконечна Юлія Григорівна
Доцент кафедри технології та організації харчових виробництв ПУЕТ. Закінчила університет у 2000 році за спеціальністю
"Технологія консервування". З 2007 р. працює доцентом кафедри технології та організації харчових виробництв ПУЕТ. |
|
Колісник Сергій Вікторович
Інженер-хімік ВАТ «Полтавакондитер». Закінчив університет у 2000 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів.
З 2002 р. працював на ВАТ «Полтавакондитер» – хіміком, з 2003 р. – майстром цеху з виробництва цукерок; з 2004 р. - інженер-хімік |
|
Кирильченко Марина Володимирівна
Завідувач технологічного відділення ВСП «Василівський коледж ТДАТУ»
Закінчила університет у 1999 році за спеціальністю технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
|
Земєлєв Сергій Анатолійович
Головний технолог ТОВ «Аграна-Фрут» України (м.Вінниця). Закінчив університет у 1997 році за спеціальністю Технологія консервування.
З 1997р. - майстер фруктово-варильного цеху спільного Українсько-Австрійського підприємства «Поділля ОБСТ» (м. Вінниця). З 2001 р. – головний технолог ТОВ «Аграна-Фрут» України |
|
Пономаренко Наталія Анатоліївна
Технолог ковбасного виробництва ЗАО «Матимекс-Україна» (м. Київ). Закінчила університет у 1996 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів.
Після закінчення інституту працювала технологом ЦППС на Черкаському м’ясокомбінаті (1996-1998). З 1998 - технологом на фірмах, які займаються впровадженням та продажем добавок для м’ясопродуктів та обладнаднання для м’ясокомбінатів України. З 2002 року працює в Київі в компанії «Матимекс-Україна» технологом ковбасного виробництва, а також продовжує займатися впровадженням австрійських добавок «Альма». |
|
Щур Лариса Сергіївна
Заступниця генерального директора із стандартизації та оцінки відповідності ДП "Полтавський регіональний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації"
Закінчила університет у 1995 році за спеціальністю «Технологія консервування» |
|
Сирота (Пузаненко) Олена Іванівна
провідний інженер відділу державного нагляду за додержанням стандартів, норм і правил.
Закінчила університет у 1995 році за спеціальністю технологія консервування |
> |
Скрипник Вячеслав Олександрович
Доктор технічних наук, професор кафедри інженерії, обладнання та математики, доцент, декан факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».
Закінчив у 1993 році Полтавський кооперативний інститут за спеціальністю «Технологія продукції громадського харчування». У 2016 році закінчив докторантуру Харківського державного університету харчування та торгівлі та захистив докторську дисертацію на тему «Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів» за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
Автор понад 100 наукових і науково-методичних публікацій, 10 патентів на винаходи і корисні моделі, 1 монографії і 1 посібника з грифом МОН України. |
|
Тюрікова Інна Станіславівна
Доктор технічних наук, доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ.
Закінчила університет у 1993 році за спеціальністю "Технологія консервування». |
|
Півторак Ірина
Закінчила університет у 1993 році за спеціальністю "Технологія консервування". Працює головним технологом Рибопереробного підприємства ЗАТ "БАЛТИЙСЬКИЙ БЕРЕГ" (м. Санкт-Петербург) |
|
Налбандян Армен Миколайович
випускник інженерно-технологічного факультету 1990 року. Після закінчення Полтавського кооперативного університету працював директором консервного заводу СООО "Дружба" с. Боровиця Чигиринського району Черкаської області.
Зараз Армен Миколайович очолює СООО "Дружба". Досвід, набутий на підприємстві, та бажання підкорити нові висоти роблять його успішним підприємцем у агропромисловому бізнесі. |
|
Мирошниченко (Щедрова) Наталія Володимирівна
Закінчила Полтавський кооперативний інститут у 1986 році по спеціальності «Технологія та організація громадського харчування».
З червня 1987 року працювала завідуючою лабораторією якості продукції Красноградського плодо-овочевого заводу, а з листопада 1987 року почала працювати інспектором по харчуванню в Красноградському ПТУ №28 (з 2002 року – професійний ліцей), у 1989 році перейшла на посаду викладача цього ж ліцею з предметів професійно-практичної підготовки за професією «Кухар».
У 2000 році Наталія Володимирівна виборола І місце в Обласному конкурсі «Викладач року» серед педагогічних працівників закладів професійно-технічної освіти.
Набутий досвіт, наполегливість і активна життєва позиція дали можливість кар’єрному зросту: з 2002 року вона працювала заступником директора з навчально-виробничої роботи, а з 2004 року - очолила Красноградський професійний ліцей, де працює директором і по теперішній час. Під її керівництвом колектив ліцею підготував сотні кваліфікованих робітників для регіону і держави в цілому. З року в рік ліцей славиться своїми перемогами, здобутками і традиціями. Наталія Володимирівна – турботливий, уважний, досвідчений керівник, який користується повагою, любов’ю і авторитетом серед колег, учнів і батьків. |
|
Котенко Наталія Борисівна
В 1983 році вступила до ПКІ на інженерно-технологічний факультет.
В 1988 році закінчила інститут з червоним дипломом.
З 1988 – 1993 року працювала в Полтавському тресті їдалень і ресторанів спочатку на посаді інженера-технолога в Управлінні треста, а потім – заступником директора куста.
1993 – 1995 рр. – приватне підприємство „Надія” – директор приватного ресторану „Едем”.
З 1995 по 2003 рр. – директор НВК ПКІ.
З 2000 по 2003 рр. – декретна відпустка.
2003 – 2004 рр. – заступник директора з комерції заводу продтоварів „Світанок”
2004 рік – заступник директора СП „Злаки”, директор пекарні ПП Котенко.
З 2008 року – директор НВК ПУСКУ, приватний підприємець, директор пекарні. |
|
Олійник Наталія Вікторівна
Кандидат технічних наук, доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ.
Закінчила Полтавський кооперативний інститут у 1986 році за спеціальністю "Технологія і організація громадського харчування». |
|
Негода (Омельченко) Світлана Борисівна
Закінчила з відзнакою інженерно-технологічний факультет Полтавського кооперативного інституту у 1986 році.
З першого дня була призначена на посаду директора Об’єднання підприємств громадського харчування, отримавши у підпорядкування майже 200 працівників із 22 підприємств усього району.
Професіоналізм і шанобливе ставлення до людей стали основними чинниками довіри коллег-кооператорів, які у 2000 році обрали Негоду С.Б. заступником голови правління райспоживспілки, а у 2013 році – головою правління П’ятихатської райспоживспілки.
Як керівник, Світлана Борисівна вважає, що людина не має обмежувати свою діяльність посадовими інструкціями. «Якщо знаєш і можеш більше – допоможи тому, хто цього потребує, навіть коли це не твоя справа» - такою була і залишається позиція голови правління. Саме за таку позицію свого керівника цінують і поважають усі пайовики, особливо ветерани споживчої кооперації району. |
|
Дубина Людмила Вікторівна
вступила до Полтавського кооперативного інституту у 1983 році на технологічний факультет по спеціальності «Технологія та організація громадського харчування» та закінчила 1988 році, отримавши спеціальність інженер-технолог.
З 1988 року працювала в об'єднаному підприємстві громадського харчування, а з 2000 року обрана головою правління Котелевського районного споживчого товариства, яке і очолює і поданий час.
Завдяки наполегливості та підтримці Дубини Людмили Вікторівни на Котелевщині виробництво зростає. Центральний ринок, заклади громадського харчування, зокрема ресторан «Котельва», в якому проводиться безліч святкувань, заготівельна діяльність, будується міні-пекарня, здаються в оренду приміщення. З кожним роком збільшуються обсяги діяльності підприємств, та покращуються фінансові результати. |
|
Медведь Лоліта Миколаївна
Старший викладач кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ.
Закінчила Полтавський кооперативний інститут у 1983 році. За Державним розподілом направлена в Чорноморське районне споживче товариство Кримспоживспілки. У 1984 році перерозподілилась до Полтавського центрального інституту наукової організації праці і раціоналізації Центроспілки старшим інженером. Працювала у відділі громадського харчування, здійснювала реконструкцію та раціоналізацію підприємств громадського харчування Полтавської та Сумської області.
Працює у ПУЕТ з 1990 року. |
|
Лазебна Олена Анатоліївна
Має дві вищі освіти – інженера-технолога за спеціальністю „технологія і організація громадського харчування” та бухгалтера-фінансового менеджера.
Трудову діяльність розпочала інженером виробничого відділу Сумської облспоживспілки. З часом очолила Полтавський державний центр стандартизації, метрології та сертифікації.
З квітня 2004 року по теперішній час голова правління ЗАТ “Миргородський завод продтоварів “Калинка”. У березні 2003 року Указом Президента України присвоєно почесне звання „Заслужений працівник сфери послуг України” та нагороджена Подякою Кабінету Міністрів України. У 2005 році Митрополитом Київським і всієї України Предстоятелем Української Православної Церкви Блаженнійшим Володимиром за високі досягнення і заслуги перед українським народом та Українською Православною Церквою нагороджена відзнакою „Почесна медаль”. За досягнуті успіхи у праці та високу професійну майстерність у березні 2005 року нагороджена Почесною грамотою облдержадміністрації. В 2006 році рішенням колегії Міністерства аграрної політики України була нагороджена трудовою відзнакою „ЗНАК ПОШАНИ”. В 2009 році у загальноміському рейтингу популярності „Людина року” ЗАТ „Миргородський завод продтоварів „Калинка” переможець у номінації підприємство року. |
|
Філенко Віктор Володимирович
У 1975 році закінчив загальну середню школу № 28 і у серпні того ж року вступив на денне відділення Полтавського кооперативного інституту, який і закінчив у 1980 році здобувши освіту за спеціальністю – технологія організації громадського харчування.
З серпня 1980 року по квітень 1981 року, згідно розподілу, працював старшим лаборантом кафедри технології організації громадського харчування.
З квітня 1981 року по листопад 1982 року - служба в Збройних силах СРСР.
З лютого 1983 року до червня 1986 року на конкурсній основі обраний на посаду асистента кафедри обладнання підприємств громадського харчування.
Є автором п’яти винаходів, які захищені авторськими свідоцтвами.
У лютому 1986 року був направлений на службу в органи внутрішніх справ СРСР. Службу проходив на посадах оперуповноваженого, старшого оперуповноваженого, начальника відділення карного розшуку Київського райвідділу внутрішніх справ м. Полтави, оперуповноваженого, старшого оперуповноваженого розшуку, старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах, начальника відділення управління карного розшуку УМВС України в Полтавській області. У 1995 році здобув вищу юридичну освіту, закінчивши навчання на заочному відділенні Української державної юридичної академії у м. Харкові.
З травня 1999 року призначений на посаду начальника управління оперативної інформації при УМВС України в Полтавській області, у подальшому –управління інформаційних технологій ГУМВС України в Полтавській області. В 2001 р. присвоєно спеціальне звання «полковник міліції».
Має 15 нагород. |
|
Рогова Алла Леонідівна
Кандидат економічних наук, доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ.
Закінчила Полтавський кооперативний інститут у 1979 році (перший випуск інженерно-технологічного факультету, спеціальність «Технологія і організація громадського харчування»). За розподілом залишилася працювати в ПКІ асистентом кафедри технології громадського харчування.
У 1991 році захистила кандидатську. Працювала завідувачем кафедри технології ресторанного господарства (1993 по 2003 рік).
Сьогодні доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ. Є членом журі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 Харчові технології освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві»ступеня вищої освіти магістра. |
|
Хряпченко Павло Павлович
Після закінчення Полтавського кооперативного інституту у 1980 році був направлений до Орловської облспоживспілки, де розпочав свою роботу на посаді інженера-технолога. Протягом 1982-1985 років працював зав виробництвом Охтирської райспоживспілки Сумської області. Набутий досвід та бажання здобувати нові знання дозволили йому зайняти у 1985 році посаду голови правління Хухрянської споживспілки. З 1988 року Павло Павлович очолює правління Шосткінської райспоживспілки. Його наполеглива праця та віддача своїй справі уже протягом багатьох років роблять Шосткінську райспоживспілку однією з найбільш процвітаючих у Сумській області. |
|
Ганзя Олександр Іванович
закінчив Полтавський кооперативний інститут в 1980 році по спеціальності "Технологія і організація громадського харчування", отримавши кваліфікацію "Інженера-технолога".
Трудову діяльність розпочав після закінчення Полтавського кооперативного інституту з посади заступника директора Бобрицького об'єднання підприємств громадського харчування, де пропрацював три місяці з серпня по листопад 1980 року.
З листопада місяця 1980 року по травень місяць 1982 року перебував на військовій службі.
З червня 1982 року по березень 1987 року працював директором об'єднання підприємств громадського харчування Карлівської райспоживспілки. В березні місяці 1987 року був обраний головою правління Диканської райспоживспілки де і працював по липень 1999 року.
З липня 1999 року по жовтень 2000 року працював на посаді заступника голови правління Полтавської облспоживспілки.
В жовтні місяці 2000 року був обраний на посаду голови правління Диканської райспоживспілки де і працює по даний час.
За період роботи в системі споживчої кооперації району Ганзя О.І. проявив себе знаючим, принциповим, вимогливим керівником до себе і підлеглих.
Ганзя О.І. постійно працює над покращенням торгівельного обслуговування населення району, постійно працює над підвищенням свого фахового рівня як керівник.
Велику увагу приділяє пайовикам, ветеранам споживчої кооперації, пенсіонерам.
Ганзя О.І. відзичливий до людей, користується авторитетом серед працівників системи району. |