кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Освітньо-професійні програми спеціальності 181 "Харчові технології"

Молодший бакалавр

Бакалавр

Магістр

          

Навчально-методичне забезпечення спеціальності 181 "Харчові технології"

Молодший бакалавр

ОП «Харчові технології»

Food коучінг з харчування

Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм

Культура харчування

Методи контролю якості продукції в галузі

Мікробіологія харчових виробництв

Теоретичні основи харчових технологій

Формування сировинних ресурсів

Інноваційні інгредієнти в харчових технологіях

Технологія напоїв

Харчові технології

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Історія та культура України

Практична психологія

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Фізичне виховання

Вища математика

Сучасні інформаційні та комунікаційні технології

Фізика

Хімія

Інженерна і комп`ютерна графіка

Процеси і апарати харчових виробництв

Тепло-, енергозбереження та ресурсоефективне виробництво

Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях

Організація виробництва

Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія

Університетська освіта

Виробнича практика

Комплексний іспит

Бакалавр

ОП «Харчові технології та інженерія»

Автоматизація виробничих процесів

Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці

Енологія та наука про напої

Інженерна і компьютерна графіка

Крафтові технології

Кулінарна етнологія української кухні

Культура харчування

Методи контролю якості продукції в галузі

Мікробіологія харчових виробництв

Організація виробництва

Основи автоматизованого проектування

Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях

Основи кондитерської справи

Основи системи НАССР для харчових підприємств

Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія

Проектування підприємств харчових виробництв

Процеси і апарати харчових виробництв

Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю

Теоретичні основи харчових технологій

Тепло-,енергозбереження та ресурсоефективне виробництво

Технологія галузі

Технологія напоїв з основами барної справи

Формування сировинних ресурсів

Харчові добавки

Харчові технології

Кваліфікаційна робота

ОП «Ресторанні технології»

Food коучінг з харчування

Автоматизація виробничих процесів

Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці

Дизайн страв та кондитерських виробів

Енологія та наука про напої

Інженерна і компьютерна графіка

Інноваційні інгрідієнти харчових технологій

Крафтові технології

Культура харчування

Методи контролю якості продукції в галузі

Мікробіологія харчових виробництв

Організація виробництва

Основи автоматизованого проектування

Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях

Основи класичної кулінарії

Основи кондитерської справи

Основи системи НАССР для харчових підприємств

Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія

Прогресивні ресторанні технології

Проектування закладів ресторанного господарства

Процеси і апарати харчових виробництв

Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю

Теоретичні основи харчових технологій

Тепло-,енергозбереження та ресурсоефективне виробництво

Технологічне обладанання галузі

Технологія кето-кондитерських виробів

Технологія напоїв з основами барної справи

Технологія продукції ресторанного господарстваї

Харчові технології

Кваліфікаційна робота

Архів

Магістр

ОП «Технології в ресторанному господарстві»

Smart продукти та сучасні технології харчування

Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР

Інноваційні та екобезпечні пакувальні матеріали для харчових продуктів

Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства

Інноваційні ресторанні технології

Інтелектуальна власність

Кулінарні тренди та гастрономічний туризм

Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції

Сенсорний аналіз і правила дегустації

Сучасні дослідження харчової науки

Управління виробничою безпекою та охороною здоров'я

Кваліфікаційна робота

ОП «''Технологічна експертиза, якість і безпека харчових продуктів»

Smart продукти та сучасні технології харчування

Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР

Ділова іноземна мова

Інноваційні та екобезпечні пакувальні матеріали для харчових продуктів

Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі

Інтелектуальна власність

Кулінарні тренди та гастрономічний туризм

Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції

НАССР-дослідження операторів ринку

Організація НАССР на підприємствах

Реінжиніринг бізнес-процесів

Сенсорний аналіз і правила дегустації

Сучасні дослідження харчової науки

Технологічна експертиза продовольчої сировини та харчової продукції

Управління виробничою безпекою та охороною здоров'я

Кваліфікаційна робота

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»

Smart продукти та сучасні технології харчування

Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР

Інноваційні та екобезпечні пакувальні матеріали для харчових продуктів

Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств

Інноваційні технології м’ясних продуктів

Інтелектуальна власність

Кулінарні тренди та гастрономічний туризм

Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції

Сенсорний аналіз і правила дегустації

Сучасні дослідження харчової науки

Управління виробничою безпекою та охороною здоров'я

Кваліфікаційна робота

          

Дисципліни кафедри вибіркового професійного блоку

Перший (бакалаврській) рівень вищої освіти – бакалавр

Основи кондитерської майстерності

Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення

Food коучинг з харчування

НАССР для харчових і ресторанних технологій

Крафтові технології

Технологія напоїв з основами барної справи

Другий (магістерський) рівень – магістр

Основи кондитерської майстерності

Кулінарні тренди та гастрономіний туризм

          

Дисципліни кафедри для інших спеціальностей

Технологія біовиробництв

Кулінарні тренди і гастрономічний туризм

Основи cучасної кулінарії

Основи класичної кулінарії

Енологія та наука про напої

Основи кондитерської справи

Food коучинг з харчування

Інноваційні інгредієнти в харчових технологіях

Крафтові технології

Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці

Smart продукти та сучасні технології харчування

          

Архів