кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Навчально-методичне забезпечення спеціальності 181 "Харчові технології"

          

Магістр

ОП «Технології в ресторанному господарстві»

Управління виробничою безпекою та охороною здоров'я

Сучасні дослідження харчової науки

Інноваційні ресторанні технології

Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції

Інтелектуальна власність

Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства

Кваліфікаційна робота

Архів

ОП «Технологічна експертиза, якість і безпека харчових продуктів»

Управління виробничою безпекою та охороною здоров'я

Сучасні дослідження харчової науки

Організація НАССР на підприємствах

Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР

Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції

Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі

НАССР-дослідження операторів ринку

Інтелектуальна власність

Технологічна експертиза продовольчої сировини та харчової продукції

Кваліфікаційна робота

Архів

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»

Управління виробничою безпекою та охороною здоров'я

Сучасні дослідження харчової науки

Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств

Інноваційні технології м’ясних продуктів

Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції

Інтелектуальна власність

Кваліфікаційна робота

Архів