кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства |
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства знаходиться на першому та третьому поверхах університету і до її складу належать кабінети та лабораторії: Аудиторія 106 - лабораторія стандартизації, метрології і контролю якості, теоретичних основ технології харчових виробництв, харчових технологій, наукових досліджень та технічної творчості. Призначена для проведення лабораторних занять з дисциплін кафедри
Лабораторія оснащена лабораторним обладнанням, хімічним посудом, хімічними реактивами та допоміжними інвентарем і матеріалами, необхідним для проведення занять та дослідних експериментів до магістерських робіт та до теми наукових досліджень кафедри. Аудиторія 107 - кабінет інноваційних технологій в ресторанному господарстві Кабінет організований для проведення лекцій із застосуваннями мультимедійної трансляції, лабораторних та практичних занять з технологічних дисциплін, для проведення майстер-класів, тренінгів за участю провідних майстрів кулінарного мистецтва України і зарубіжжя, випускників і студентів ПУЕТ. Відповідно кабінет оснащений сучасним обладнанням (пароконвектомат, плити електричні, тістоміс, соковижималка, м’ясорубка тощо) і необхідними кухонним і столовим посудом, кухонних інвентарем, приборами. Організовані робочі місця для здійснення технологічного процесу. Для слухачів встановлені 30 стільців зі стільницями. Аудиторія 109 - лабораторія технології ресторанного господарства Призначена для проведення лабораторних занять з дисциплін кафедри:
До основних задач та функцій лабораторії відносяться
Аудиторія 110 – кабінет мікробіології Призначений для проведення занять з дисципліни «Мікробіологія харчових виробництв». Крім того в кабінеті здійснюється:
Аудиторія 227 – кабінет стандартизації та сертифікації В кабінеті організовані 24 робочих місця, оснащених комп’ютерами. В аудиторії є в наявності комплект технічної документації з стандартизації та сертифікації. В комп’ютерах встановлені програми для забезпечення дисциплін університету за різними освітніми програмами. Кабінет використовується для захисту бакалаврських та магістерських робіт, проведення презентацій, наукових, науково-методичних конференцій. Аудиторія 327 - лабораторія технології переробки м’яса та м’ясопродуктів Призначена для проведення лабораторних занять з дисциплін кафедри
Лабораторія оснащена лабораторним обладнанням, хімічним посудом, хімічними реактивами та допоміжними інвентарем і матеріалами, необхідним для проведення занять та дослідних експериментів до магістерських робіт та до теми наукових досліджень кафедри. Аудиторія 403 - лабораторія процесів і апаратів харчових виробництв Лабораторія призначена для проведення лабораторних та практичних занять з дисциплін спеціальностей «Харчові технології», «Ресторанні технології»:
Лабораторія оснащена необхідним обладнанням та приборами для відпрацювання необхідних практичних навичок в роботі технологічного обладнання, приборів і приладів контролю безпеки. В лабораторії організовано 5 комп’ютерних робочих місць з встановленою програмою ПЗ КОМПАС-3D V11 в будівництві і ПЗ КОМПАС-3D V11 в машинобудуванні для набуття навичок проектування закладів ресторанного господарства і харчових виробництв |