кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

          

Увага студентам, випускникам, викладачам, роботодавцям!

Просимо долучитися до обговорення нової освітньої програми "Технологічна експертизи, якість і безпека харчової продукції" другий (магістерський) рівень.

Обговорення створено з метою вивчення думки студентів, випускників, викладачів та роботодавців стосовно задоволеності якістю освітньої програми.

Дата закінчення внесення пропозицій - 15.12.2020.

Посилання на освітню програму: https://vstup.puet.edu.ua/.../tehnologichna-ekspertyza.../

Посилання на анкету: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfiR8HoYTx.../viewform...

Заповніть анкету, або Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень tohv2010.puet@gmail.com

#освітняпрограма #обговорення #теябхп #пует #puet #dreambig

          

Увага!
долучайтеся до обговорення освітніх програм
спеціальності
181 Харчові технології

Освітня програма «Харчові технології та інженерія»

Початковий рівень (короткий цикл) вищої освіти – молодший бакалавр

Гарант Левченко Ю. В.

Освітньо-професійна програма

Перший (бакалаврській) рівень вищої освіти – бакалавр

Гарант Наконечна Ю. Г.

Освітньо-професійна програма

Другий (магістерський) рівень – магістр

Гарант Тюрікова І. С.

Освітньо-професійна програма

Освітня програма «Ресторанні технології»

Перший (бакалаврській) рівень вищої освіти – бакалавр

Гарант Горобець О. М.

Освітньо-професійна програма

Освітня програма «Технології в ресторанному господарстві»

Другий (магістерський) рівень – магістр

Гарант Хомич Г. П.

Освітньо-професійна програма