кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства |
Моніторинг результатів анкетуванняАнкетування стейкголдерівАнкети для опитування здобувачів вищої освіти щодо якості освітнього процесу в ПУЕТОП "Харчові технології" (молодший бакалавр)
https://docs.google.com/forms/d/1lPQ3dlOc2FxoZHrtEPTVM72w7pF9vAjPP5Robtgn2TQ ОП "Харчові технології та інженерія» (бакалавр)
https://docs.google.com/forms/d/1Z1BPZaAcLm55RIHCMEtD5RZ4PpiFAoqxv7J5JN0Bgco
https://docs.google.com/forms/d/1ECLCcIuHy4Yb9P8h4UN1cjQSURhzAL9yxb4r4EKuJeo
https://docs.google.com/forms/d/14tCKqlEKsEEv7vMXqCmvUInT1enwDUB3ppeJbo2eyNA
https://docs.google.com/forms/d/12qpewxdXTLe-CpNtnZAvQCWqAN2XzPvsVsSA-euNpHg ОП "Ресторанні технології" (бакалавр)
https://docs.google.com/forms/d/1QxpAeQxJZ70nN2EkWUqB8Zf_BUqmmZzdgxKVHK2wZjk
https://docs.google.com/forms/d/124Aoee6wEvyKfBcBqG_97yFT8-oCeih_BE0H2VM7GJE
https://docs.google.com/forms/d/11iN0DgS9UFmLQfaRrLsgaWk_qseiVA_KxabcHkqn_sw Увага студентам, випускникам, викладачам, роботодавцям!Завершилося громадське обговорення освітньої програми «ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА, ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ» Дякуємо за активну участь у нашому опитуванні! РЕЦЕНЗІЇ - ВІДГУКИ СТЕЙКХОЛДЕРІВ НА ОСВІТНІ ПРОГРАМИ«Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції»Щиро дякуємо нашим стейкхолдерам за проявлений інтерес, активну участь в обговоренні програм та цінні рекомендації. Висловлюємо велику подяку рецензентам: зав. кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції, д.т.н., професору Сарібєковій Д. Г. (Херсонський національний технічний університет), д.т.н., професору Черно Н.К. та зав. кафедри харчової хімії та експертизи, к.т.н, доц. Капустян А.І. (Одеський національний університет харчових технологій), директору ТОВ «Орган сертифікації персоналу Української асоціації якості», к.т.н. Кабакову Ю. Б.; менеджеру систем якості ПРАТ “Полтавський олієекстракційний завод Кернел Груп” Страшко В. В.; директору готельно-ресторанного комплексу “МІМІНО” ТОВ “Фелбері Інвест” Савченко І. І. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю! Увага!
|