кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

          

АНКЕТИ ДЛЯ ОПИТУВАННЯ СТЕЙКХОЛДЕРІВ

Анкета для першокурсників

Анкета опитування студентів щодо якості надання освітніх послуг для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітнього рівня бакалавр

Анкета опитування студентів щодо якості надання освітніх послуг для студентів 181 Харчові технології освітнього рівня магістр

Анкета опитування випускників освітньої програми 181 Харчові технології щодо кар’єрного шляху та траєкторій працевлаштування

Анкета вивчення думки роботодавців стосовно задоволеності якістю підготовки здобувачів спеціальності 181 Харчові технології у ПУЕТ

          

Моніторинг результатів анкетування здобувачів освіти у ІІ семестрі 2023-2024 навчального року

Моніторинг якості надання освітніх послуг за ІI семестр 2023-2024 навчального року ОП «Ресторанні технології»

Моніторинг якості надання освітніх послуг за ІI семестр 2023-2024 навчального року ОП Харчові технології та інженерія

Моніторинг якості надання освітніх послуг за ІI семестр 2023-2024 р. навчального року ОП «Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції», ОП «Ресторанні технології», «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»

          

Моніторинг результатів анкетування здобувачів освіти
у І семестрі 2023-2024 навчального року

Моніторинг якості надання освітніх послуг за І семестр 2023-2024 навчального року ОП «Ресторанні технології»

Моніторинг якості надання освітніх послуг за І семестр 2023-2024 навчального року ОП Харчові технології та інженерія

Моніторинг якості надання освітніх послуг за І семестр 2023-2024 р. навчального року ОП «Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції», ОП «Ресторанні технології», «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»

          

Увага!
долучайтеся до обговорення
освітніх програм
спеціальності 181 Харчові технології
для здобувачів освіти набору 2024 року

"РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ" 

Проект освітньо-професійної програми

Пропозиції та зауваження

"ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ" (бакалавр)

Проект освітньо-професійної програми

Пропозиції та зауваження

"ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ" 

Проект освітньо-професійної програми

Пропозиції та зауваження

"ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ М’ЯСА"

Проект освітньо-професійної програми

Пропозиції та зауваження

"ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА БЕЗПЕКА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ" 

Проект освітньо-професійної програми

Пропозиції та зауваження

          

Моніторинг результатів анкетування здобувачів освіти
у ІІ семестрі 2022-2023 навчального року

Моніторинг якості надання освітніх послуг за ІІ семестр 2022-2023 навчального року ОП Харчові технології (ступеня молодший бакалавр)

Моніторинг якості надання освітніх послуг за ІІ семестр 2022-2023 навчального року ОП Харчові технології та інженерія

Моніторинг якості надання освітніх послуг за ІІ семестр 2022-2023 навчального року ОП Ресторанні технології

Моніторинг якості надання освітніх послуг за ІІ семестр 2022-2023 р. навчального року ОП «Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції», ОП «Ресторанні технології», «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»

          

Увага!
долучайтеся до обговорення
освітніх програм
спеціальності 181 Харчові технології
для здобувачів освіти набору 2023 року

"РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ" 

Проект освітньо-професійної програми

Пропозиції та зауваження

"ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ" (бакалавр)

Проект освітньо-професійної програми

Пропозиції та зауваження

"ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ" 

Проект освітньо-професійної програми

Пропозиції та зауваження

"ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ М’ЯСА"

Проект освітньо-професійної програми

Пропозиції та зауваження

"ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА ТА БЕЗПЕКА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ" 

Проект освітньо-професійної програми

Пропозиції та зауваження

          

Моніторинг результатів анкетування

Моніторинг якості надання освітніх послуг за І семестр 2022-2023 р. навчального року ОП «Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції», ОП «Ресторанні технології», «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»

Моніторинг якості надання освітніх послуг за І семестр 2022-2023 навчального року ОП Ресторанні технології

Моніторинг якості надання освітніх послуг за І семестр 2022-2023 навчального року ОП Харчові технології та інженерія (ступеня бакалавр)

Моніторинг якості надання освітніх послуг за І семестр 2022-2023 навчального року ОП Харчові технології (ступеня молодший бакалавр)

Результати опитування випускників щодо покращення якості освітніх програм «Харчові технології» (ступеня молодший бакалавр), «Харчові технології та інженерія» та «Ресторанні технології» (ступеня бакалавр)

Результати опитування випускників щодо покращення якості освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції» (ступеня магістр)

Результати опитування потенційних роботодавців щодо якості освітньої діяльності та відповідності підготовки здобувачів спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми "Харчові технології" (ступеня молодший бакалавр), освітніх програм «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» (ступеня бакалавр) та освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції» (ступеня магістр) до потреб ринку праці

          

Увага!
долучайтеся до обговорення
освітніх програм
спеціальності 181 Харчові технології

Початковий рівень (короткий цикл) вищої освіти – молодший бакалавр

Освітня програма «Харчові технології»

Освітньо-професійна програма

Гарант Левченко Юлія Вікторівна, к.т.н., доцент кафедри технологій харчових виробництві і ресторанного господарства

Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень
https://forms.gle/714kGdW7phnhgMPE7

Пропозиції стейкхолдерів

 

Перший (бакалаврській) рівень вищої освіти – бакалавр

Освітня програма «Харчові технології та інженерія»

Освітньо-професійна програма

Гарант Наконечна Юлія Григорівна, к.т.н., доцент кафедри технологій харчових виробництві і ресторанного господарства

Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень
https://forms.gle/jA9apzEpR153nedaA

Пропозиції стейкхолдерів

Освітня програма «Ресторанні технології»

Освітньо-професійна програма

Гарант Горобець Олександра Михайлівна, к.т.н., доцент кафедри технологій харчових виробництві і ресторанного господарства

Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень
https://forms.gle/4is1pfiAVEhXzx3q8

Пропозиції стейкхолдерів

 

Другий (магістерський) рівень – магістр

Освітня програма «Технології в ресторанному господарстві»

Освітньо-професійна програма

Гарант Хомич Галина Панасівна, д.т.н., завідувачка кафедри технологій харчових виробництві і ресторанного господарства

Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень
https://forms.gle/ivr2tWnZYdbUurgb7

Пропозиції стейкхолдерів

Освітня програма «Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції»

Освітньо-професійна програма

Гарант Тюрікова Інна Станіславівна, д.т.н., доцент кафедри технологій харчових виробництві і ресторанного господарства

Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень
https://forms.gle/r3oDyFkrdnmdeLhWA

Пропозиції стейкхолдерів

Освітньо-професійна програма "Технології зберігання, консервування та переробки мяса»

Освітньо-професійна програма

Гарант Олійник Людмила Борисівна, к.т.н., доцент кафедри технологій харчових виробництві і ресторанного господарства

Електронна адреса для надання пропозицій, коментарів, зауважень
https://forms.gle/r3oDyFkrdnmdeLhWA

Пропозиції стейкхолдерів

          

Увага!
долучайтеся до обговорення освітніх програм спеціальності 181 Харчові технології

Початковий рівень (короткий цикл) вищої освіти – молодший бакалавр

Освітня програма «Харчові технології та інженерія»

Гарант Левченко Ю. В.

Рецензії

Освітньо-професійна програма

Рецензії

Перший (бакалаврській) рівень вищої освіти – бакалавр

Освітня програма «Харчові технології та інженерія»

Гарант Наконечна Ю. Г.

Освітньо-професійна програма

Освітня програма «Ресторанні технології»

Гарант Горобець О. М.

Освітньо-професійна програма

Другий (магістерський) рівень – магістр

Освітня програма «Технології в ресторанному господарстві»

Гарант Хомич Г. П.

Освітньо-професійна програма

Освітня програма «Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції»

Гарант Тюрікова І. С.

Освітньо-професійна програма

          

ОП "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ" (МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР)

ОП "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ» (БАКАЛАВР)

ОП "РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ" (БАКАЛАВР)

          

Моніторинг результатів анкетування

Моніторинг результатів анкетування здобувачів спеціальності 181 Харчові технології у І семестрі 2021-2022 навчального року щодо якості навчання та освітніх програм

          

Моніторинг результатів анкетування бакалаврі освітньої програми «Харчові технології та інженерії» у ІI семестрі 2020-2021 навчального року щодо якості навчання та освітніх програм

Моніторинг результатів анкетування бакалаврів освітньої програми «Ресторанні технології» у IІ семестрі 2020-2021 навчального року щодо якості навчання та освітніх програм

          

Моніторинг результатів анкетування бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерії» у І семестрі 2020-2021 навчального року щодо якості навчання та освітніх програм

Моніторинг результатів анкетування студентів початкового рівня вищої освіти молодший бакалавр освітня програма «Харчові технології» у І семестрі 2020-2021 навчального року щодо якості навчання та освітніх програм

Моніторинг результатів анкетування бакалаврів освітньої програми «Ресторанні технології» у І семестрі 2020-2021 навчального року щодо якості навчання та освітніх програм

          

Анкетування стейкголдерів

Анкети для опитування здобувачів вищої освіти щодо якості освітнього процесу в ПУЕТ

ОП "Харчові технології" (молодший бакалавр)

  • 1 курс

https://docs.google.com/forms/d/1lPQ3dlOc2FxoZHrtEPTVM72w7pF9vAjPP5Robtgn2TQ

ОП "Харчові технології та інженерія» (бакалавр)

  • 1 курс

https://docs.google.com/forms/d/1Z1BPZaAcLm55RIHCMEtD5RZ4PpiFAoqxv7J5JN0Bgco

  • 2 курс

https://docs.google.com/forms/d/1ECLCcIuHy4Yb9P8h4UN1cjQSURhzAL9yxb4r4EKuJeo

  • 3 курс

https://docs.google.com/forms/d/14tCKqlEKsEEv7vMXqCmvUInT1enwDUB3ppeJbo2eyNA

  • 4 курс

https://docs.google.com/forms/d/12qpewxdXTLe-CpNtnZAvQCWqAN2XzPvsVsSA-euNpHg

 ОП "Ресторанні технології" (бакалавр)

  • 1 курс

https://docs.google.com/forms/d/1QxpAeQxJZ70nN2EkWUqB8Zf_BUqmmZzdgxKVHK2wZjk

  • 2 курс

https://docs.google.com/forms/d/124Aoee6wEvyKfBcBqG_97yFT8-oCeih_BE0H2VM7GJE

  • 3 курс

https://docs.google.com/forms/d/11iN0DgS9UFmLQfaRrLsgaWk_qseiVA_KxabcHkqn_sw

          

Увага студентам, випускникам, викладачам, роботодавцям!

Завершилося громадське обговорення освітньої програми «ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА, ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ»

РЕЗУЛЬТАТИ ВІДКРИТОГО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ освітньої програми «ТЕХНОЛОГІЧНА ЕКСПЕРТИЗА, ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ» спеціальність 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇЇ другій рівень вищої освіти (магістр)

Дякуємо за активну участь у нашому опитуванні!
Ваша думка важлива для нас, оскільки прагнемо до вдосконалення освітнього процесу!

          

РЕЦЕНЗІЇ - ВІДГУКИ СТЕЙКХОЛДЕРІВ НА ОСВІТНІ ПРОГРАМИ

«Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції»

Щиро дякуємо нашим стейкхолдерам за проявлений інтерес, активну участь в обговоренні програм та цінні рекомендації. Висловлюємо велику подяку рецензентам: зав. кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції, д.т.н., професору Сарібєковій Д. Г. (Херсонський національний технічний університет), д.т.н., професору Черно Н.К.  та зав. кафедри харчової хімії та експертизи, к.т.н, доц. Капустян А.І. (Одеський національний університет  харчових технологій), директору ТОВ «Орган сертифікації персоналу Української асоціації якості», к.т.н. Кабакову Ю. Б.; менеджеру систем якості ПРАТ “Полтавський олієекстракційний завод Кернел Груп” Страшко В. В.; директору готельно-ресторанного комплексу “МІМІНО” ТОВ “Фелбері Інвест” Савченко І. І.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

          

Увага!
долучайтеся до обговорення освітніх програм
спеціальності
181 Харчові технології

Освітня програма «Харчові технології та інженерія»

Початковий рівень (короткий цикл) вищої освіти – молодший бакалавр

Гарант Левченко Ю. В.

Освітньо-професійна програма

Перший (бакалаврській) рівень вищої освіти – бакалавр

Гарант Наконечна Ю. Г.

Освітньо-професійна програма

Другий (магістерський) рівень – магістр

Гарант Тюрікова І. С.

Освітньо-професійна програма

Освітня програма «Ресторанні технології»

Перший (бакалаврській) рівень вищої освіти – бакалавр

Гарант Горобець О. М.

Освітньо-професійна програма

Освітня програма «Технології в ресторанному господарстві»

Другий (магістерський) рівень – магістр

Гарант Хомич Г. П.

Освітньо-професійна програма