Освітньо-професійні програми спеціальності 181 "Харчові технології"

Молодший бакалавр
Бакалавр
Магістр
2020/21 н.р.
Освітньо-професійна програма "Технології в ресторанному господарстві" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології" 
Освітньо-професійна програма "Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології" 
2022/23 н.р.
Освітньо-професійна програма "Технології в ресторанному господарстві" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології" 
Рецензії
Освітньо-професійна програма "Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології" 
Рецензії
Освітньо-професійна програма "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології" 
Рецензії
2023/24 н.р.
Освітньо-професійна програма "Технології в ресторанному господарстві" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології" 
Рецензії
Освітньо-професійна програма "Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології" 
Рецензії
Освітньо-професійна програма "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології" 
Рецензії
2024/25 н.р.
Освітньо-професійна програма "Технології в ресторанному господарстві" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології" 
Рецензії
Освітньо-професійна програма "Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології" 
Рецензії
Освітньо-професійна програма "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології" 
Рецензії
2025/26 н.р.
Освітньо-професійна програма "Технології в ресторанному господарстві" другого рівня вищої освіти за спеціальністю G13 "Харчові технології". Галузь знань G "Інженерія, виробництво та будівництво" 
Рецензії
Освітньо-професійна програма "Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції" другого рівня вищої освіти за спеціальністю G13 "Харчові технології". Галузь знань G "Інженерія, виробництво та будівництво" 
Рецензії
Освітньо-професійна програма "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" другого рівня вищої освіти за спеціальністю G13 "Харчові технології". Галузь знань G "Інженерія, виробництво та будівництво" 
Рецензії
