кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
Загальна інформація
Новини кафедри
Склад кафедри
Вступнику
Студентам
Історія кафедри
Концепція кафедри
Опитування стейкґолдерів та їх результати
Освітньо-професійні програми спеціальності 181 "Харчові технології"
Навчально-методичне забезпечення спеціальності 181 "Харчові технології"
Вибіркові навчальні дисципліни
Інтернаціоналізація ОП
Наука
Співробітництво
Відгуки наших студентів і випускників
Виробнича практика
Наші досягнення
Наші випускники
Контакти
Освітньо-професійна програма "Харчові технології та інженерія" першого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології"
Освітньо-професійна програма "Ресторанні технології" першого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології"
Рецензії
Освітньо-професійна програма "Технології в ресторанному господарстві" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології"
Освітньо-професійна програма "Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології"
Освітньо-професійна програма "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології". Галузь знань 18 "Виробництво та технології"