кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Дисципліни вибіркового професійного блоку

          

Перший (бакалаврській) рівень вищої освіти – бакалавр

Food Art та сучасний дизайн страв

Основи кондитерської справи

Food коучинг з харчування

Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення

Smart-продукти та сучасні технології харчування

Енологія та наука про напої

Крафтові технології

Сучасні ресторанні технології

Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення

Кулінарні тренди та гастрономічний туризм

Другий (магістерський) рівень – магістр

Основи кондитерської майстерності

Методика викладання спеціальних дисциплін

Інноваційні та екобезпечні пакувальні матеріали для харчових продуктів

Дисципліни загальноуніверситетського вибору

Food коучинг з харчування

Крафтові технології

Основи кондитерської справи

Енологія та наука про напої

Smart-продукти та сучасні технології