кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства |
СТУДЕНТАМГрафік проведення консультацій викладачів кафедри ТХВРГ
|
Викладач |
Навчальна дисципліна |
Час проведення |
Форма проведення |
Молчанова Наталія Юріївна |
Автоматизація виробничих процесів Технологічне обладнання галузі Контроль та керування біотехнологічними процесами Безпека: Безпека життєдіяльності Основи охорони праці |
10.00-11.00 |
Онлайн |
Хомич Галина Панасівна |
Енологія та наука про напої |
12.00-13.00 |
Онлайн |
Бородай Анжела Борисівна |
Food коучинг з харчування Мікробіологія харчових виробництв Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення |
11.00–12.20 |
Онлайн |
Гередчук Аліна Михайлівна |
Харчові технології, Консультації магістрантів по кваліфікаційній роботі |
11.00-12.20 |
Онлайн |
Горобець Олександра Михайлівна |
Кулінарні тренди та гастономічний туризм Проектування закладів харчових виробництв Технологія продукції ресторанного господарства |
10.00-11.00 |
Онлайн |
Наконечна Юлія Григорівна |
Організація, планування і управління ресторанним господарством |
9.00-10.00 |
Онлайн |
Технологія галузі |
10.00-11.00 |
||
Сучасні дослідження харчової науки |
11.00-12.00 |
||
Чоні Інна Володимирівна |
Стандартизація, метрологія, сертифікація Енологія та наука про напої Консультації магістрів з курсової та кваліфікаційної роботи |
12-13 |
Онлайн |
Суткович Тетяна Юліанівна |
Теоретичні основи харчових технологій |
10.00-11.00 |
Онлайн |
Інноваційні ресторанні технології |
11.00-12.00 |
||
Тюрікова Інна Станіславівна |
Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення |
10.00-10.30 |
Онлайн |
Управління якістю і НАССР харчової продукції |
10.30-11.00 |
||
Олійник Людмила Борисівна |
Технологія біовиробництв |
9.00-10.00 |
Онлайн |
(консультації проводяться онлайн за посиланням чи аудиторно за попередньою домовленістю)
Викладач |
Дисципліна |
День та час консультації |
Приєднатися до консультації за посиланням |
Електронна пошта, телефон викладача |
Хомич Г.П. |
Енологія та наука про напої |
Понеділок |
homichgp27@ukr.net 0502389855 |
|
Сучасні дослідження харчової науки. Частина ІІ |
Вівторок 12.40-14.00 |
|||
Інтелектуальна власність |
||||
Горобець О.М. |
Технологія продукції |
Вівторок |
g.kasandra87@ukr.net 0662286708 |
|
Проектування закладів |
Середа 11.00-12.20 |
|||
Основи кондитерської справи |
Понеділок 9.30-10.50 |
|||
Кулінарні тренди і гастрономічний туризм |
Четвер 12.40-14.00 |
|||
Технологія галузі |
Середа 12.40-14.00 |
|||
Тюрікова І.С. |
НАССР – дослідження операторів ринку |
|
tyurikovainna |
|
Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції |
Понеділок |
|||
Основи системи НАССР |
||||
Smart-продукти та інноваційні технології |
Вівторок |
|||
Олійник Л.Б. |
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств |
Понеділок 9.30-11.00 |
l.b.oleynik@gmail.com 0503040744 |
|
Інноваційні технології м’ясних продуктів |
||||
Чоні І.В. |
Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза і управління якістю |
Середа |
inna.choni@gmail.com 0959031299 |
|
Енологія та наука про напої |
П’ятниця 14.10-15.30 |
|||
Технологія галузі |
Четвер 14.10-15.30 |
|||
Сенсорний аналіз і правила дегустації |
Четвер 12.40-14.00 |
|||
Основи кондитерської справи |
П’ятниця 12.40-14.00 |
|||
Технологія напоїв з основами барної справи |
Понеділок 11.00-12.20 |
|||
Суткович Т.Ю. |
Технологія кето-кондитерських виробів |
Середа 12.40-14.00 |
tu.sutkovich@ukr.net 0959399679 |
|
Кулінарна етнологія української кухні |
Вівторок 11.00-12.20 |
|||
Прогресивні ресторанні |
Понеділок 12.40-14.00 |
|||
Бородай А.Б. |
Культура харчування |
Вівторок 11.00-12.20 |
boroday_angelina |
|
Основи фізіології |
||||
Загальна мікробіологія і вірусологія |
||||
Наконечна Ю.Г. |
Організація виробництва |
Вівторок 12.40-14.00 |
nakonechna4554 |
|
Проектування підприємств харчових |
||||
Інноваційні харчові інгредієнти |
||||
Гередчук А.М. |
Харчові технології |
Вівторок 11.00-12.20 |
alina-ger13@ukr.net 0660453727 |
|
Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях |
Четвер |
(консультації проводяться онлайн за посиланням чи аудиторно за попередньою домовленістю)
Викладач |
Дисципліна |
День та час консультації |
Приєднатися до консультації за посиланням |
Електронна пошта, телефон викладача |
Хомич Г.П. |
Енологія та наука про напої |
Понеділок |
homichgp27@ukr.net |
|
Тюрікова І.С. |
Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції |
Понеділок |
tyurikovainna@gmail.com |
|
Безпека продовольчої |
||||
Інноваційні технології та |
Вівторок |
|||
Олійник Л.Б. |
Формування сировинних ресурсів |
Вівторок |
l.b.oleynik@gmail.com |
|
Технологія біовиробництв |
Вівторок |
|||
Технологія галузі |
||||
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств |
Понеділок 9.30-11.00 |
|||
Інноваційні технології м’ясних продуктів |
||||
Олійник Н.В. |
Теоретичні основи харчових технологій |
Понеділок |
nataliy_oleinik1963 |
|
Процеси і апарати |
Четвер |
|||
Дизайн страв і |
Вівторок |
|||
Чоні І.В. |
Енологія та наука про напої |
Середа |
inna.choni@gmail.com |
|
Технологічна експертиза |
Вівторок |
|||
Інноваційний інжиніринг |
||||
Стандартизація, |
Вівторок |
|||
Технологія напоїв |
Середа |
|||
Суткович Т.Ю. |
Методи контролю |
Понеділок |
tu.sutkovich@ukr.net |
|
Інноваційні ресторанні |
Четвер |
|||
Бородай А.Б. |
Мікробіологія |
Понеділок |
boroday_angelina@ukr.net |
|
Основи фізіології |
||||
Food коучинг у |
Пятниця |
|||
Наконечна Ю.Г. |
Організація виробництва |
Понеділок |
nakonechna4554 |
|
Проектування підприємств харчових |
||||
Технологія галузі. Частина І |
||||
Сучасні дослідження |
||||
Горобець О.М. |
Технологія продукції |
Вівторок |
g.kasandra87@ukr.net |
|
Проектування закладів |
||||
Основи класичної |
||||
Гередчук А.М. |
Харчові технології |
П’ятниця |
alina-ger13@ukr.net |
|
Крафтові технології |
||||
Інноваційні та екобезпечні пакувальні матеріали для харчових |
Четвер |
(консультації проводяться онлайн за посиланням чи аудиторно за попередньою домовленістю)
(консультації проводяться онлайн за посиланням чи аудиторно за попередньою домовленістю)
Викладач |
Дисципліна |
День та час консультації |
Приєднатися до консультації за посиланням |
Електронна пошта викладача |
Хомич Галина Панасівна |
Енологія та наука про напої |
Субота |
||
Тюрікова Інна Станіславівна |
Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції |
Вівторок |
||
Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР |
Понеділок 11.00-12.20 |
|||
Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі |
Субота |
|||
Суткович Тетяна Юліанівна |
Методи контролю якості продукції в галузі |
Понеділок 12.40-14.00 |
||
Інноваційні ресторанні технології |
Четвер |
|||
Сучасні ресторанні технології |
Субота |
|||
Бородай Анжела Борисівна |
Культура гостинності |
Понеділок 9.30-10.50 |
||
Мікробіологія харчових виробництв |
Четвер |
|||
Основи фізіології і гігієни харчування. |
Субота |
|||
Наконечна Юлія Григорівна |
Організація виробництва |
Вівторок |
||
Технологія галузі |
Вівторок |
|||
Харчові добавки |
Четвер |
|||
Сучасні дослідження харчової науки |
Субота |
|||
Олійник Людмила Борисівна |
Технологія галузі. |
П'ятниця |
||
Технологія біовиробництв |
||||
Формування сировинних ресурсів |
П'ятниця |
|||
Інноваційні технології м‘ясних продуктів |
||||
Інноваційний інжиніринг м‘ясопереробних підприємств |
Субота |
|||
Чоні Інна Володимирівна |
Технологія напоїв |
Вівторок 12.40-14.00 |
||
Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю |
||||
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства |
Середа |
|||
Технологічна експертиза продовольчої сировини та харчової продукції |
Субота |
|||
Горобець Олександра Михайлівна |
Проектування підприємств харчових вироюнтцтв |
Понеділок 14.10-15.30 |
||
Основи класисної кулінарії |
||||
Food коучинг з харчування |
Субота |
|||
Основи кондитерської справи
|
||||
Гередчук Аліна Михайлівна |
Харчові технології |
Середа 12.40-14.00 |
||
Крафтові технології |
Субота |
|||
Шелудько Вікторія Миколаївна |
Технологія продукції ресторанного господарства |
Понеділок 15.40-17.00 |
||
Технологія кето- кондитерських виробів |
||||
Culinary trends and gastronomic tourism |
Субота |
|||
Кулінарні тренди та гастрономічний туризм |
||||
Олійник Наталія Вікторівна |
Процеси і апарати харчових виробництв |
П’ятниця |
||
Теоретичні основи харчових технологій |
Субота |
Просимо внести Ваші пропозиції щодо теми кваліфікаційної роботи та керівника, з яким Ви плануєте працювати. Для цього Вам потрібно перейти за посилання, що знаходиться нижче, відповідно до освітньо-професійної програми, за якою Ви навчаєтесь.
Кваліфікаційна робота за ОП "Ресторанні технології" (вибір теми і керівника)
Кваліфікаційна робота за ОП "Харчові технології та інженерія" (вибір теми і керівника)
Для вчасного оформлення наказу, просимо Вас внести свої пропозиції до 30 листопада 2021 року!
За детальною інформацією звертайтесь до
заступника завідувачки кафедри
Левченко Юлії Вікторівни за тел. 0663308105
П.І.П. викладача |
Назва дисципліни |
День тижня |
||||
понеділок |
вівторок |
середа |
четвер |
п'ятниця |
||
Хомич Г. П. |
Енологія та наука про напої |
14.10-15.30 |
|
14.10-15.30 |
|
|
Екологія харчових продуктів |
|
|
|
|||
Тюрікова І. С. |
НАССР для ресторанних і харчових технологій |
|
|
14.10-15.30 |
|
|
Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції |
12.40-14.00 |
|
|
|
|
|
Технологічна експертиза продовольчої сировини та харчової продукції |
|
14.10-15.30 |
|
|
|
|
Методика викладання спеціальних дисциплін |
|
15.40-17.00 |
|
|
|
|
Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР |
|
12.40-14.00 |
|
|
|
|
Бородай А.Б. |
Мікробіологія харчових виробництв |
|
|
|
12.40-14.00 |
|
Основи фізіології харчування, санітарія та гігієна |
|
|
12.40-14.00 |
|
|
|
Чоні І.В. |
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства |
12.40-14.00 |
|
|
|
|
Стандартизація, метрологія, експертиза та управління якістю |
14.10-15.30 |
|
|
|
|
|
Суткович Т.Ю. |
Інноваційні ресторанні технології |
|
|
12.00-14.00 |
|
|
Прогресивні ресторанні технології |
|
|
|
14.00-16.00 |
|
|
Шелудько В.М. |
Основи кондитерської майстерності |
12.40-14.00 |
|
12.40-14.00 |
|
|
Положишникова Л.О. |
Основи класичної кулінарії |
|
|
|
|
12.40-14.00 |
Гередчук А. М. |
Крафтові технології |
|
11.00-12.20 |
|
|
|
Харчові технології |
9.30-11.00 |
|
|
|
|
|
Левченко Ю. В. |
Інноваційні технології та інжиніринг |
|
|
|
14.10-15.30 |
|
Кулінарні тренди і гастрономічний туризм |
|
|
|
|
14.10-15.30 |
|
Консультації для іноземних студентів |
|
10.00-12.20 |
|
|
|
|
Горобець О.М. |
Food коучинг |
|
10.00-12.20 |
|
|
|
Основи кондитерської справи |
|
|
|
14.10-15.40 |
|
|
Консультації для іноземних студентів |
|
|
14.10-15.30 |
|
|
|
Наконечна Ю.Г. |
Організація виробництва |
10.00-14.00 |
|
|
|
|
Проектування підприємств харчових виробництв |
|
|
10.00-14.00 |
|
|
|
Інноваційні інгредієнти |
|
|
|
10.00-14.00 |
|
|
Харчові добавки |
|
|
|
|
10.00-14.00 |
|
Сучасні дослідження харчової науки |
|
12.00-15.00 |
|
|
|
|
Олійник Л.Б. |
Формування сировинних ресурсів |
|
9.30 – 10.50 |
|
|
|
Технологія галузі |
9.30 – 10.50 |
|
|
|
|
|
Олійник Н.В. |
Теоретичні основи харчових технологій |
|
|
9.30 – 10.50 |
|
|
Процеси і апарати харчових виробництв |
|
|
|
9.30 – 10.50 |
|
Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти
для студентів набору березень 2021 року
https://docs.google.com/forms/d/1m0TGcL7BR0GWltYuq3cs2_5pdUfyraoPFon7auvqYKQ
для студентів набору вересень 2020 року
https://docs.google.com/forms/d/1KqZeHow61BHtpk6dXgHoAvP183BZTebpB6mRLA5gpJs
Другий (магістерський) рівень – магістр
для студентів набору квітень 2021 року
https://docs.google.com/forms/d/1KqZeHow61BHtpk6dXgHoAvP183BZTebpB6mRLA5gpJs
П.І.П. викладача |
Назва дисципліни |
День тижня |
||||
понеділок |
вівторок |
середа |
четвер |
п'ятниця |
||
Бородай А.Б. |
Культура гостинності |
|
14.10-15.30 |
|
|
|
Мікробіологія харчових виробництв |
|
|
|
11.00-12.20 |
|
|
Культура харчування |
|
14.10-15.30 |
|
|
|
|
Чоні І.В. |
Технологія напоїв з основами барної справи |
|
11.00-14.00 |
|
|
10.00-12.00 |
Суткович Т.Ю. |
Інноваційні ресторанні технології |
|
|
|
|
11.00-13.00 |
Експертиза харчової продукції в ЗРГ |
|
|
|
|
11.00-13.00 |
|
Медведь Л.М. |
Основи фізіології харчування, санітарія та гігієни |
|
14.00-15.30 |
|
14.00-15.30 |
|
Шелудько В.М. |
Кулінарні тренди та гастрономічний туризм |
|
|
15.40 |
9.30-10.50 |
|
Положишникова Л.О. |
Технологія галузі |
|
15.40 |
|
|
|
|
Основи класичної кулінарії |
|
|
15.40 |
|
|
Левченко Ю.А. |
Енологія наука про напої |
|
12.40-14.00 |
|
12.30 |
|
Кулінарна етнологія і гастрономічний туризм |
|
12.40 |
|
10.00 |
|
|
Консультації для іноземних студентів |
14.00 |
|
|
14.00 |
|
|
Горобець О.М. |
Методи контролю продукції якості в галузі |
|
|
|
|
11.00-12.20 |
Технологія галузі |
|
|
|
11.00-12.20 |
|
|
Основи класичної кулінарії |
|
|
9.30-10.50 |
|
|
|
Проектування закладів ресторанного господарства |
|
|
|
11.00-12.20 |
|
|
Енологія наука про напої |
11.00-12.20 |
|
|
|
|
|
Основи кондитерської справи |
|
|
|
|
17.05-18.15 |