кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

СТУДЕНТАМ

          

Графік консультацій
викладачів кафедри технологій харчових виробництв
і ресторанного господарства
у ІІ-му семестрі 2023-2024 н. р.

(консультації проводяться онлайн за посиланням чи аудиторно за попередньою домовленістю)

Викладач

Дисципліна

День та час консультації

Приєднатися до консультації за посиланням

Електронна пошта, телефон викладача

Хомич Г.П.

Енологія та наука про напої

Понеділок
12.40-14.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

homichgp27@ukr.net 0502389855

Сучасні дослідження харчової науки. Частина ІІ

Вівторок 12.40-14.00

Інтелектуальна власність

Горобець О.М.

Технологія продукції
ресторанного
господарства

Вівторок
9.30-12.20

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

g.kasandra87@ukr.net 0662286708

Проектування закладів
харчових виробництв

Середа 11.00-12.20

Основи кондитерської справи

Понеділок 9.30-10.50

Кулінарні тренди і гастрономічний туризм

Четвер 12.40-14.00

Технологія галузі

Середа 12.40-14.00

Тюрікова І.С.

НАССР – дослідження операторів ринку

 

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

tyurikovainna
@gmail.com
0509582693

Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції

Понеділок
12.40-14.00

Основи системи НАССР

Smart-продукти та інноваційні технології

Вівторок
12.40-14.00

Олійник Л.Б.

Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств

Понеділок 9.30-11.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

l.b.oleynik@gmail.com 0503040744

Інноваційні технології м’ясних продуктів

Чоні І.В.

Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза і управління якістю

Середа
11.00-12.20

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

inna.choni@gmail.com 0959031299

Енологія та наука про напої

П’ятниця 14.10-15.30

Технологія галузі

Четвер 14.10-15.30

Сенсорний аналіз і правила дегустації

Четвер 12.40-14.00

Основи кондитерської справи

П’ятниця 12.40-14.00

Технологія напоїв з основами барної справи

Понеділок 11.00-12.20

Суткович Т.Ю.

Технологія кето-кондитерських виробів

Середа 12.40-14.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

tu.sutkovich@ukr.net 0959399679

Кулінарна етнологія української кухні

Вівторок 11.00-12.20

Прогресивні ресторанні
технології

Понеділок 12.40-14.00

Бородай А.Б.

Культура харчування

Вівторок 11.00-12.20
Четвер
11.00-12.20

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

boroday_angelina
@ukr.net

0973030618

Основи фізіології
харчування , гігієна
і санітарія

Загальна мікробіологія і вірусологія

Наконечна Ю.Г.

Організація виробництва

Вівторок 12.40-14.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

nakonechna4554
@gmail.com

0679684554

Проектування підприємств харчових
виробництв

Інноваційні харчові інгредієнти

Гередчук А.М.

Харчові технології

Вівторок 11.00-12.20

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

alina-ger13@ukr.net 0660453727

Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях

Четвер
9.30-10.50

          

Накази

Методичні рекомендації

          

Графік консультацій
викладачів кафедри технологій харчових виробництв
і ресторанного господарства
у І-му семестрі 2023-2024 н. р.

(консультації проводяться онлайн за посиланням чи аудиторно за попередньою домовленістю)

Викладач

Дисципліна

День та час консультації

Приєднатися до консультації за посиланням

Електронна пошта, телефон викладача

Хомич Г.П.

Енологія та наука про напої

Понеділок
12.40-14.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

homichgp27@ukr.net
0502389855

Тюрікова І.С.

Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції

Понеділок
12.40-14.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

tyurikovainna@gmail.com
0509582693

Безпека продовольчої
сировини та харчової
продукції на основі
принципів НАССР

Інноваційні технології та
інжиніринг підприємств
харчової галузі

Вівторок
12.40-14.00

Олійник Л.Б.

Формування сировинних ресурсів

Вівторок
9.30-11.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

l.b.oleynik@gmail.com
0503040744

Технологія біовиробництв

Вівторок
8.00-9.30

Технологія галузі

Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств

Понеділок 9.30-11.00

Інноваційні технології м’ясних продуктів

Олійник Н.В.

Теоретичні основи харчових технологій

 

Понеділок
11.00-12.20

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

nataliy_oleinik1963
@ukr.net

0957418197

Процеси і апарати
Харчових виробництв

Четвер
11.00-12.20

Дизайн страв і
Кондитерських виробів

Вівторок
9.30-11.00

Чоні І.В.

Енологія та наука про напої

Середа
11.00-12.20

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

inna.choni@gmail.com
0959031299

Технологічна експертиза
продовольчої сировини та харчової продукції

Вівторок
11.00-12.20

Інноваційний інжиніринг
підприємств ресторанного господарства

Стандартизація,
метрологія, сертифікація,
експертиза та управління якістю

Вівторок
9.30-10.50

Технологія напоїв

Середа
9.30-10.50

Суткович Т.Ю.

Методи контролю
якості продукції в галузі

Понеділок
13.00-14.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

tu.sutkovich@ukr.net
0959399679

Інноваційні ресторанні
технології

Четвер
11.00-12.20

Бородай А.Б.

Мікробіологія
харчових виробництв

Понеділок
11.00-12.20

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

boroday_angelina@ukr.net
0973030618

Основи фізіології
харчування , гігієна
і санітарія

Food коучинг у
харчуванні

Пятниця
11.00-12.20

Наконечна Ю.Г.

Організація виробництва

Понеділок
9.30-11.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

nakonechna4554
@gmail.com

0679684554

Проектування підприємств харчових
виробництв

Технологія галузі. Частина І

Сучасні дослідження
харчової науки.
Частина І

Горобець О.М.

Технологія продукції
ресторанного
господарства

Вівторок
9.30-12.20

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

g.kasandra87@ukr.net
0662286708

Проектування закладів
харчових виробництв

Основи класичної
кулінарії

Гередчук А.М.

Харчові технології

П’ятниця
12.40-14.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

alina-ger13@ukr.net
0660453727

Крафтові технології

Інноваційні та екобезпечні пакувальні матеріали для харчових
продуктів

Четвер
12.40-14.00

          

Графік консультацій
викладачів кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
у ІІ-му семестрі 2022-2023 н. р.

(консультації проводяться онлайн за посиланням чи аудиторно за попередньою домовленістю)

Викладач

Дисципліна

День та час консультації

Приєднатися до консультації за посиланням

Електронна пошта викладача

Хомич Галина Панасівна

Енологія та наука про напої

Субота
11.00-12.20

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

homichgp27
@ukr.net

Екологія та безпека харчових продуктів

Субота
8.00-9.20

Сучасні дослідження харчової науки (Ч. 2)

Понеділок
11.00-12.00

Інтелектуальна власність

Четвер
11.00-12.00

Тюрікова Інна Станіславівна

НАССР-дослідження операторів ринку

Вівторок
14.10-15.30

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

tyurikovainna
@gmail.com

Smart-продукти та сучасні технології харчування

Середа 11.00-12.20

Курсова робота з дисципліни “Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР”

Субота
11.00-12.20

Суткович Тетяна Юліанівна

Кулінарна етнологія української кухні

Понеділок 15.40-17.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

tu.sutkovich
@ukr.net

Прогресивні ресторанні технології

Четвер
15.40-17.00

Бородай Анжела Борисівна

Культура харчування

Понеділок 9.30-10.50

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

boroday_angelina
@ukr.net

Практична дієтологія

Четвер
9.30-10.50

Загальна мікробіологія і вірусологія

Субота
9.30-10.50

Наконечна Юлія Григорівна

Організація виробництва

Вівторок
11.00-12.20

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

nakonechna4
554@gmail.com

Технологія галузі

Вівторок
9.30-10.50

Інноваційні інгредієнти харчових технологій

Четвер
11.00-12.20

Сучасні дослідження харчової науки

Субота
15.30-17.00

Проектування підприємств харчових виробництв

Четвер
12.40-14.00

Проектування біотехнологічних виробництв

Субота
12.40-14.00

Харчові добавки

Субота
11.00-12.20

Олійник Людмила Борисівна

Технологія галузі

П'ятниця
9.30-10.50

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

l.b.oleynik
@gmail.com

Методика викладання спеціальних дисциплін

Формування сировинних ресурсів

П'ятниця
11.00-12.20

Чоні Інна Володимирівна

Технологія напоїв з основами барної справи

Вівторок
12.40-14.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

inna.choni
@gmail.com

Енологія та наука про напої

Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства
(курсовий проект)

Середа
14.10-15.30

Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю

Субота
8.00-9.30

Горобець Олександра Михайлівна

Проектування закладів ресторанного господарства

Понеділок
14.10-15.30

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

g.kasandra87
@ukr.net

Основи класичної кулінарії

Середа
14.10-15.30

Енологія та наука про напої

Субота
12.40-14.00

Гередчук Аліна Михайлівна

Харчові технології

Понеділок
9.30-11.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

alina-ger13
@ukr.net

Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм

Сучасні кулінарні тренди

Середа
11.00-12.20

Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях

Інноваційні та екобезпечні пакувальні матеріали для харчових продуктів

Субота
8.00-9.30

Шелудько Вікторія Миколаївна

Технологія продукції ресторанного господарства

Понеділок
15.40-17.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

sheludko.viktoriia.
puet@g
mail.com

Основи кондитерської справи

Субота
14.10-15.30

Олійник Наталія Вікторівна

Основи кондитерської справи

П’ятниця
12.40-14.00

webinar.puet.edu.ua
/77e75a4d66f722b46
644b9ea13a7729e

nataliy_oleinik1963
@ukr.net

Технологія галузі.Частина ІІ

Понеділок
15.40-17.00

Процеси і апарати біотехнологічних виробництв

Cубота
15.40-17.00

          

Графік консультацій
викладачами кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
у І-му семестрі 2022-2023 н. р.

(консультації проводяться онлайн за посиланням чи аудиторно за попередньою домовленістю)

Викладач

Дисципліна

День та час консультації

Приєднатися до консультації за посиланням

Електронна пошта викладача

Хомич Галина Панасівна

Енологія та наука про напої

Субота
12.40-14.00

webinar.puet.edu.ua/
77e75a4d66f722b
46644b9ea13a7729e

homichgp27
@ukr.net

Тюрікова Інна Станіславівна

Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції

Вівторок
11.00-12.20

webinar.puet.edu.ua/
77e75a4d66f722b
46644b9ea13a7729e

tyurikovainna
@gmail.com

Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР

Понеділок 11.00-12.20

Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі

Субота
11.00-12.20

Суткович Тетяна Юліанівна

Методи контролю якості продукції в галузі

Понеділок 12.40-14.00

webinar.puet.edu.ua/
77e75a4d66f722b
46644b9ea13a7729e

tu.sutkovich
@ukr.net

 Інноваційні ресторанні технології

Четвер
12.40-14.00

 Сучасні ресторанні технології

Субота
14.10-15.30

Бородай Анжела Борисівна

Культура гостинності

Понеділок 9.30-10.50

webinar.puet.edu.ua/
77e75a4d66f722b
46644b9ea13a7729e

boroday_angelina
@ukr.net

Мікробіологія харчових виробництв

Четвер
9.30-10.50

Основи фізіології і гігієни харчування.

Субота
9.30-10.50

Наконечна Юлія Григорівна

Організація виробництва

Вівторок
8.00-9.30

webinar.puet.edu.ua/
77e75a4d66f722b
46644b9ea13a7729e

nakonechna4554
@gmail.com

Технологія галузі

Вівторок
9.30-10.50

Харчові добавки

Четвер
11.00-12.20

Сучасні дослідження харчової науки

Субота
15.30-17.00

Олійник Людмила Борисівна

Технологія галузі.

П'ятниця
9.30-10.50

webinar.puet.edu.ua/
77e75a4d66f722b
46644b9ea13a7729e

l.b.oleynik
@gmail.com

Технологія біовиробництв

Формування сировинних ресурсів

П'ятниця
11.00-12.20

Інноваційні технології м‘ясних продуктів

Інноваційний інжиніринг м‘ясопереробних підприємств

Субота
11.00-12.20

Чоні Інна Володимирівна

Технологія напоїв

Вівторок 12.40-14.00

webinar.puet.edu.ua/
77e75a4d66f722b
46644b9ea13a7729e

inna.choni
@gmail.com

Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю

Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства

Середа
14.10-15.30

Технологічна експертиза продовольчої сировини та харчової продукції

Субота
8.00-9.30

Горобець Олександра Михайлівна

Проектування підприємств харчових вироюнтцтв

Понеділок 14.10-15.30

webinar.puet.edu.ua/
77e75a4d66f722b
46644b9ea13a7729e

g.kasandra87
@ukr.net

Основи класисної кулінарії

Food коучинг з харчування

Субота
12.40-14.00

Основи кондитерської справи

 

Гередчук Аліна Михайлівна

Харчові технології

Середа 12.40-14.00

webinar.puet.edu.ua/
77e75a4d66f722b
46644b9ea13a7729e

alina-ger13
@ukr.net

Крафтові технології

Субота
8.00-9.30

Шелудько Вікторія Миколаївна

Технологія продукції ресторанного господарства

Понеділок 15.40-17.00

webinar.puet.edu.ua/
77e75a4d66f722b
46644b9ea13a7729e

sheludko.viktoriia.
puet@gmail.com

Технологія кето- кондитерських виробів

Culinary trends and gastronomic tourism

Субота
14.10-15.30

Кулінарні тренди та гастрономічний туризм

Олійник Наталія Вікторівна

Процеси і апарати харчових виробництв

П’ятниця
12.40-14.00

webinar.puet.edu.ua/
77e75a4d66f722b
46644b9ea13a7729e

nataliy_oleinik
1963@ukr.net

Теоретичні основи харчових технологій

Субота
15.30-17.00

          

До уваги студентів курсу ОП "Харчові технології та інженерія" та "Ресторанні технології"  !

Просимо внести Ваші пропозиції щодо теми кваліфікаційної роботи та керівника, з яким Ви плануєте працювати. Для цього Вам потрібно перейти за посилання, що знаходиться нижче, відповідно до освітньо-професійної програми, за якою Ви навчаєтесь.

Кваліфікаційна робота за ОП "Ресторанні технології" (вибір теми і керівника)

Кваліфікаційна робота за ОП "Харчові технології та інженерія" (вибір теми і керівника)

Для вчасного оформлення наказу, просимо Вас внести свої пропозиції до 30 листопада 2021 року!

За детальною інформацією звертайтесь до
заступника завідувачки кафедри

Левченко Юлії Вікторівни за тел. 0663308105

          

Графік консультацій  
викладачами кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
у І-му семестрі 2021-2022 н. р.

П.І.П. викладача

Назва дисципліни

День тижня

понеділок

вівторок

середа

четвер

п'ятниця

Хомич Г. П.

Енологія та наука про напої

14.10-15.30

 

14.10-15.30

 

 

Екологія харчових продуктів

 

 

 

Тюрікова І. С.

НАССР для ресторанних і харчових технологій

 

 

14.10-15.30

 

 

Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції

12.40-14.00

 

 

 

 

Технологічна експертиза продовольчої сировини та харчової продукції

 

14.10-15.30

 

 

 

Методика викладання спеціальних дисциплін

 

15.40-17.00

 

 

 

Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР

 

12.40-14.00

 

 

 

Бородай А.Б.

Мікробіологія харчових виробництв

 

 

 

12.40-14.00

 

Основи фізіології харчування, санітарія та гігієна

 

 

12.40-14.00

 

 

Чоні І.В.

Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства

12.40-14.00

 

 

 

 

Стандартизація, метрологія, експертиза та управління якістю

14.10-15.30

 

 

 

 

Суткович Т.Ю.

Інноваційні ресторанні технології

 

 

12.00-14.00

 

 

Прогресивні ресторанні технології

 

 

 

14.00-16.00 

 

Шелудько В.М.

Основи кондитерської майстерності

12.40-14.00

 

12.40-14.00

 

 

Положишникова Л.О.

Основи класичної кулінарії

 

 

 

 

12.40-14.00

 Гередчук А. М.

Крафтові технології

 

11.00-12.20

 

 

 

Харчові технології

9.30-11.00

 

 

 

 

Левченко Ю. В.

Інноваційні технології та інжиніринг

 

 

 

14.10-15.30

 

Кулінарні тренди і гастрономічний туризм

 

 

 

 

14.10-15.30

Консультації для іноземних студентів

 

10.00-12.20

 

 

 

Горобець О.М.

Food коучинг

 

10.00-12.20

 

 

 

Основи кондитерської справи

 

 

 

14.10-15.40

 

Консультації для іноземних студентів

 

 

14.10-15.30

 

 

Наконечна Ю.Г.

Організація виробництва

10.00-14.00

 

 

 

 

Проектування підприємств харчових виробництв

 

 

10.00-14.00

 

 

Інноваційні інгредієнти

 

 

 

10.00-14.00

 

Харчові добавки

 

 

 

 

10.00-14.00

Сучасні дослідження харчової науки

 

 12.00-15.00

 

 

 

Олійник Л.Б.

Формування сировинних ресурсів

 

9.30 – 10.50

 

 

 

Технологія галузі

9.30 – 10.50

 

 

 

 

Олійник Н.В.

Теоретичні основи харчових технологій

 

 

9.30 – 10.50

 

 

Процеси і апарати харчових виробництв

 

 

 

9.30 – 10.50

 

 

          

Вільний вибір навчальних дисциплін
професійного блоку

 

Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти

для студентів набору березень 2021 року

https://docs.google.com/forms/d/1m0TGcL7BR0GWltYuq3cs2_5pdUfyraoPFon7auvqYKQ

для студентів набору вересень 2020 року

https://docs.google.com/forms/d/1KqZeHow61BHtpk6dXgHoAvP183BZTebpB6mRLA5gpJs

 

Другий (магістерський) рівень – магістр

для студентів набору квітень 2021 року

https://docs.google.com/forms/d/1KqZeHow61BHtpk6dXgHoAvP183BZTebpB6mRLA5gpJs

          

Графік консультацій  
викладачами кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
у ІІ-му семестрі 2020-2021 н. р.

П.І.П. викладача

Назва дисципліни

День тижня

понеділок

вівторок

середа

четвер

п'ятниця

Бородай А.Б.

Культура гостинності

 

14.10-15.30

 

 

 

Мікробіологія харчових виробництв

 

 

 

11.00-12.20

 

Культура харчування

 

14.10-15.30

 

 

 

Чоні І.В.

Технологія напоїв з основами барної справи

 

11.00-14.00

 

 

10.00-12.00

Суткович Т.Ю.

Інноваційні ресторанні технології

 

 

 

 

11.00-13.00

Експертиза харчової продукції в ЗРГ

 

 

 

 

11.00-13.00

Медведь Л.М.

Основи фізіології харчування, санітарія та гігієни

 

14.00-15.30

 

14.00-15.30

 

Шелудько В.М.

Кулінарні тренди та гастрономічний туризм

 

 

15.40

9.30-10.50

 

Положишникова Л.О.

Технологія галузі

 

15.40

 

 

 

 

Основи класичної кулінарії

 

 

15.40

 

 

Левченко Ю.А.

Енологія наука про напої

 

12.40-14.00

 

12.30

 

Кулінарна етнологія і гастрономічний туризм

 

12.40

 

10.00

 

Консультації для іноземних студентів

14.00

 

 

14.00

 

Горобець О.М.

Методи контролю продукції якості в галузі

 

 

 

 

11.00-12.20

Технологія галузі

 

 

 

11.00-12.20

 

Основи класичної кулінарії

 

 

9.30-10.50

 

 

Проектування закладів ресторанного господарства

 

 

 

11.00-12.20

 

Енологія  наука про напої

11.00-12.20

 

 

 

 

Основи кондитерської справи

 

 

 

 

17.05-18.15