кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

СТУДЕНТАМ

          

Вільний вибір навчальних дисциплін
професійного блоку

 

Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти

для студентів набору березень 2021 року

https://docs.google.com/forms/d/1m0TGcL7BR0GWltYuq3cs2_5pdUfyraoPFon7auvqYKQ

для студентів набору вересень 2020 року

https://docs.google.com/forms/d/1KqZeHow61BHtpk6dXgHoAvP183BZTebpB6mRLA5gpJs

 

Другий (магістерський) рівень – магістр

для студентів набору квітень 2021 року

https://docs.google.com/forms/d/1KqZeHow61BHtpk6dXgHoAvP183BZTebpB6mRLA5gpJs

          

Графік консультацій  
викладачами кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
у ІІ-му семестрі 2020-2021 н. р.

П.І.П. викладача

Назва дисципліни

День тижня

понеділок

вівторок

середа

четвер

п'ятниця

Бородай А.Б.

Культура гостинності

 

14.10-15.30

 

 

 

Мікробіологія харчових виробництв

 

 

 

11.00-12.20

 

Культура харчування

 

14.10-15.30

 

 

 

Чоні І.В.

Технологія напоїв з основами барної справи

 

11.00-14.00

 

 

10.00-12.00

Суткович Т.Ю.

Інноваційні ресторанні технології

 

 

 

 

11.00-13.00

Експертиза харчової продукції в ЗРГ

 

 

 

 

11.00-13.00

Медведь Л.М.

Основи фізіології харчування, санітарія та гігієни

 

14.00-15.30

 

14.00-15.30

 

Шелудько В.М.

Кулінарні тренди та гастрономічний туризм

 

 

15.40

9.30-10.50

 

Положишникова Л.О.

Технологія галузі

 

15.40

 

 

 

 

Основи класичної кулінарії

 

 

15.40

 

 

Левченко Ю.А.

Енологія наука про напої

 

12.40-14.00

 

12.30

 

Кулінарна етнологія і гастрономічний туризм

 

12.40

 

10.00

 

Консультації для іноземних студентів

14.00

 

 

14.00

 

Горобець О.М.

Методи контролю продукції якості в галузі

 

 

 

 

11.00-12.20

Технологія галузі

 

 

 

11.00-12.20

 

Основи класичної кулінарії

 

 

9.30-10.50

 

 

Проектування закладів ресторанного господарства

 

 

 

11.00-12.20

 

Енологія  наука про напої

11.00-12.20

 

 

 

 

Основи кондитерської справи

 

 

 

 

17.05-18.15