кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Навчально-методичне забезпечення спеціальності 181 "Харчові технології"

Молодший бакалавр

ОП «Харчові технології»

Food коучінг з харчування

Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм

Культура харчування

Методи контролю якості продукції в галузі

Мікробіологія харчових виробництв

Теоретичні основи харчових технологій

Формування сировинних ресурсів

Інноваційні інгредієнти в харчових технологіях

Технологія напоїв

Харчові технології

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Історія та культура України

Практична психологія

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Фізичне виховання

Вища математика

Сучасні інформаційні та комунікаційні технології

Фізика

Хімія

Інженерна і комп`ютерна графіка

Процеси і апарати харчових виробництв

Тепло-, енергозбереження та ресурсоефективне виробництво

Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях

Організація виробництва

Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія

Університетська освіта

Виробнича практика

Комплексний іспит