кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Навчально-методичне забезпечення спеціальності 181 "Харчові технології"

          

Бакалавр

ОП «Харчові технології та інженерія»

Культура харчування

Мікробіологія харчових виробництв

Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія

Основи автоматизованого проектування

Інженерна і компьютерна графіка

Харчові технології

Проєктування підприємств харчових виробництв

Технологія галузі

Безпека: Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці

Автоматизація виробничих процесів

Технологічне обладанання харчових виробництв

Організація виробництва закладів ресторанного господарства

Організація, планування і управління виробництвом

Інноваційні інгрідієнти харчових технологій

Формування сировинних ресурсів

Теоретичні основи харчових технологій

Управління якістю і HACCP харчової продукції

Стандартизація, метрологія, сертифікація

Тепло-,енергозбереження та ресурсоефективне виробництво

Процеси і апарати харчових виробництв

Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях

Кваліфікаційна робота

Наскрізна програма практики

Архів

ОП «Ресторанні технології»

Культура харчування

Мікробіологія харчових виробництв

Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія

Основи автоматизованого проектування

Інженерна і компьютерна графіка

Харчові технології

Технологія продукції ресторанного господарства

Основи класичної кулінарії

Проєктування закладів ресторанного господарства

Безпека: Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці

Автоматизація виробничих процесів

Технологічне обладанання галузі

Організація, планування і управління ресторанним господарством

Організація виробництва закладів ресторанного господарства

Інноваційні інгрідієнти харчових технологій

Теоретичні основи харчових технологій

Прогресивні ресторанні технології

Управління якістю і HACCP харчової продукції

Стандартизація, метрологія, сертифікація

Технологія напоїв з основами барної справи

Тепло-,енергозбереження та ресурсоефективне виробництво

Процеси і апарати харчових виробництв

Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях

Кваліфікаційна робота

Наскрізна програма практики

Архів

Дисципліни кафедри для інших спеціальностей

Загальна мікробіологія і вірусологія

Процеси і апарати біотехнологічних виробництв

Обладнання підприємств торгівлі та сфери послуг

Організація туризму

Проєктування біотехнологічних виробництв

Технологія біовиробництв

Технологічний практикум (кулінарія)

Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди

Екологія та безпека харчових продуктів

Контроль та керування біотехнологічними процесами

Архів