|
Навчально-методичне забезпечення спеціальності 181 "Харчові технології"

Бакалавр

ОП «Харчові технології та інженерія»
Культура харчування
Мікробіологія харчових виробництв
Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія
Основи автоматизованого проектування
Інженерна і компьютерна графіка
Харчові технології
Проєктування підприємств харчових виробництв
Технологія галузі
Безпека: Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці
Автоматизація виробничих процесів
Технологічне обладанання харчових виробництв
Організація виробництва закладів ресторанного господарства
Організація, планування і управління виробництвом
Інноваційні інгрідієнти харчових технологій
Формування сировинних ресурсів
Теоретичні основи харчових технологій
Управління якістю і HACCP харчової продукції
Стандартизація, метрологія, сертифікація
Тепло-,енергозбереження та ресурсоефективне виробництво
Процеси і апарати харчових виробництв
Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях
Кваліфікаційна робота
Наскрізна програма практики
Архів
Автоматизація виробничих процесів
Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці
Енологія та наука про напої
Інженерна і компьютерна графіка
Крафтові технології
Кулінарна етнологія української кухні
Культура харчування
Методи контролю якості продукції в галузі
Мікробіологія харчових виробництв
Організація виробництва
Основи автоматизованого проектування
Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях
Основи кондитерської справи
Основи системи НАССР для харчових підприємств
Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія
Проектування підприємств харчових виробництв
Процеси і апарати харчових виробництв
Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю
Теоретичні основи харчових технологій
Тепло-,енергозбереження та ресурсоефективне виробництво
Технологія галузі
Технологія напоїв з основами барної справи
Формування сировинних ресурсів
Харчові добавки
Харчові технології
Кваліфікаційна робота

ОП «Ресторанні технології»
Культура харчування
Мікробіологія харчових виробництв
Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія
Основи автоматизованого проектування
Інженерна і компьютерна графіка
Харчові технології
Технологія продукції ресторанного господарства
Основи класичної кулінарії
Проєктування закладів ресторанного господарства
Безпека: Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці
Автоматизація виробничих процесів
Технологічне обладанання галузі
Організація, планування і управління ресторанним господарством
Організація виробництва закладів ресторанного господарства
Інноваційні інгрідієнти харчових технологій
Теоретичні основи харчових технологій
Прогресивні ресторанні технології
Управління якістю і HACCP харчової продукції
Стандартизація, метрологія, сертифікація
Технологія напоїв з основами барної справи
Тепло-,енергозбереження та ресурсоефективне виробництво
Процеси і апарати харчових виробництв
Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях
Кваліфікаційна робота
Наскрізна програма практики
Архів
Food коучінг з харчування
Автоматизація виробничих процесів
Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці
Дизайн страв та кондитерських виробів
Енологія та наука про напої
Інженерна і компьютерна графіка
Інноваційні інгрідієнти харчових технологій
Крафтові технології
Культура харчування
Методи контролю якості продукції в галузі
Мікробіологія харчових виробництв
Організація виробництва
Основи автоматизованого проектування
Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях
Основи класичної кулінарії
Основи кондитерської справи
Основи системи НАССР для харчових підприємств
Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія
Прогресивні ресторанні технології
Проектування закладів ресторанного господарства
Процеси і апарати харчових виробництв
Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю
Теоретичні основи харчових технологій
Тепло-,енергозбереження та ресурсоефективне виробництво
Технологічне обладанання галузі
Технологія кето-кондитерських виробів
Технологія напоїв з основами барної справи
Технологія продукції ресторанного господарстваї
Харчові технології
Кваліфікаційна робота

Дисципліни кафедри для інших спеціальностей
Загальна мікробіологія і вірусологія
Процеси і апарати біотехнологічних виробництв
Обладнання підприємств торгівлі та сфери послуг
Організація туризму
Проєктування біотехнологічних виробництв
Технологія біовиробництв
Технологічний практикум (кулінарія)
Основи класичної кулінарії та сучасні кулінарні тренди
Екологія та безпека харчових продуктів
Контроль та керування біотехнологічними процесами
Архів
Технологія біовиробництв
Кулінарні тренди і гастрономічний туризм
Основи cучасної кулінарії
Основи класичної кулінарії
Енологія та наука про напої
Основи кондитерської справи
Food коучинг з харчування
Інноваційні інгредієнти в харчових технологіях
Крафтові технології
Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці
Smart продукти та сучасні технології харчування

|