|
Науково-дослідна робота

 Науково-дослідна й науково-виробнича діяльність
Науково-дослідна й науково-виробнича діяльність на кафедрі технологій харчових виробництв і ресторанного господарства проводиться за такими напрямами: наукові зв’язки з підприємствами та організаціями Полтавського регіону та суб’єктами діяльності споживчої кооперації; методичні розробки за фаховим напрямом фундаментальних досліджень; проведення науково-практичних та науково-методологічних семінарів; участь викладачів і студентів у роботі наукових та науково-практичних конференцій, студентських гуртків; підвищення якості професорсько-викладацького складу через роботу над кандидатськими та докторськими дисертаціями, публікацію наукових та навчально-методичних праць.
Комплексний підхід до науково-дослідної роботи кафедри реалізується, виходячи з таких умов та завдань:
- необхідність вирішення наукових проблем, пов’язаних із розвитком харчових технологій в умовах глобалізації;
- удосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення стратегії розвитку підприємств та організацій різних форм власності й галузевого спрямування на основі вирішення організаційних, методологічних і методичних питань;
- відповідність кадрового забезпечення кафедри стратегічному напряму наукових досліджень та програмам професійного вдосконалення рівня викладачів;
- наявність необхідного матеріально-технічного забезпечення;
- тісні науково-практичні зв’язки з підприємствами та організаціями;
- наявність бази для проведення наукових експериментів і практичної апробації досягнутих результатів.
Наукові дослідження на кафедрі технологій харчових виробництв і ресторанного господарства формуються, виходячи із сучасних проблем національної економіки, та зорієнтовані на вивчення тенденцій розвитку й удосконалення харчових технологій в Україні. Тематика наукових досліджень охоплює актуальні питання організації, методики й методології харчових технологій підприємств та організацій, ураховуючи специфіку їхньої діяльності. У роботі зі студентами вибір напрямів наукових досліджень обумовлений також необхідністю підготовки фахівців для підприємств та організацій різних форм власності, й базується на опануванні теоретичного та практичного матеріалу з дисциплін, що передбачені навчальним планом. Результати наукових досліджень упроваджуються в освітній процес і практичну діяльність суб’єктів господарювання різних форм власності та галузевої приналежності.
Кафедрою технологій харчових виробництв і ресторанного господарства виконується науково-дослідна тема «Розроблення та вдосконалення технологій харчових продуктів з використанням вторинної сировини» (державний реєстраційний номер 0121U113848). Терміни виконання: листопад 2021 р. – листопад 2026 рр. Керівник роботи – к. т. н., доц. Наконечна Ю. Г., співкерівник – д. т. н., проф. Хомич Г. П.
https://drive.google.com/drive/folders/11CAvvXq7-SSpnat-Ad4QCE1DFHt9cwNA?usp=sharing
Наукова діяльність викладачів
№ з/п |
Автор(и)
(ПІБ, науковий ступінь, вчене звання) |
Повний бібліографічний опис документа |
Монографії |
2020-2021 навчальний рік |
1 |
Суткович Т.Ю., к.т.н., доцент, Положишникова Л.О. к.т.н., доцент |
Суткович Т.Ю., Положишникова Л.О. Застосування інновації при попередній обробці дичини: колективна монографія / Економічний, організаційний та правовий механізм підтримки і розвитку підприємництва / за ред. О. В. Калашник, Х. З. Махмудова, І. О. Яснолоб. Полтава: Видавництво ПП «Астрая», 2020. С. 251-259. |
2 |
Бородай А.Б. к.вет.н.,. доцент, Басова Ю.О., к.т.н., доцент, Наконечна Ю.Г., к.т.н., доцент |
Бородай А.Б., Басова Ю.О., Наконечна Ю.Г.
Аналіз законодавчих засад формування безпеки харчових продуктів: колективна монографія / Економічний, організаційний та правовий механізм підтримки і розвитку підприємництва / за ред. О. В. Калашник, Х. З. Махмудова, І. О. Яснолоб. Полтава: Видавництво ПП «Астрая», 2020. С. 212-221 |
3 |
Горобець О.М., доцент, к.т.н., Левченко Ю.В., доцент, к.т.н., Гередчук А. М., к.т.н. |
Горобець О.М., Левченко Ю.В., Гередчук А. М. Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихи: колективна монографія / Економічний, організаційний та правовий механізм підтримки і розвитку підприємництва / за ред. О. В. Калашник, Х. З. Махмудова, І. О. Яснолоб. Полтава: Видавництво ПП «Астрая», 2020. С. 220-230 |
2019-2020 навчальний рік |
1 |
Горобець О.М., к.т.н., доцент, Бородай А. Б., к.вет.н., доцент |
Використання нетрадиційнoї рослинної сирoвини у технoлoгії бoрoшняних вирoбів як складова підприємницької діяльності закладів ресторанного господарства // Економічний, організаційний та правовий механізм підтримки і розвитку підприємництва. Полтава. Вид. ПП «Астрая». С. 249-259. ІSBN 978-617-7669-49-3 |
Статті у виданнях на території України, які включено до міжнародних
наукометричних баз SciVerse Scopus та Web of Science Core Collection |
2020-2021 навчальний рік |
1 |
Khomуch G., Levchenko Y., Horobets O., Gaivoronska Z. |
Development of Resource Effective and Cleaner Technologies Using the Waste of Plant Raw Materials. Journal of Ecological Engineering, 2020.. P. 178–184. |
2 |
Тюрікова І.С., доцент, д.т.н. |
Тюрікова І.С., Пересічний М.І. (2020) Технологія дієтичних добавок із волоського горіха. Journal of Chemistry and Technologies, 28(1), С .51-60 |
3 |
Geredchuk, A. |
Pasichnyi, V., Shevchenko, O., Khrapachov, O., Marynin , A., Radzievskaya, I., Matsuk, Y., Geredchuk, A., Kuligin, M. (2020) Substantiating the optimized shelf life of pasteurized sausages with the elements of active packaging. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 4/11 (106). Р. 46-54. |
4 |
Тюрікова І.С., доцент, д.т.н. |
Тюрікова І.С., Пересічний М.І. (2021) Науково-методологічні аспекти проектування раціонів харчування для школярів. Food Science and Technology, 15(1), С. 15-27. |
5 |
Рогова А.Л., доцент, к.е.н. |
Шидакова-Каменюка О.Г., Шкляєв О.М., Самохвалова О.В., Артамонова М.В., Степанькова Г.В., Болховітіна О.І., Рогова А.Л. (2020) Використання технологічного потенціалу насіння чіа в технології кремово-збивних цукеркових мас. Східно-Європейський журнал передових технологій. Харків. 11 (104). С. 52-60. |
6 |
Положишникова Л.О., доцент, к.т.н. |
Tetiana Herasymenko аnd etc. (2021) Design of an auger thermoradiation dryer for drying plant-derived pomace /. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 3/1 (111), Р. 62-69. |
2019-2020 навчальний рік |
1. |
N. Dzyuba, S. Poplavska, A. Palvashova, O. Yemonakova, L. Ivashina, T. Kolisnichenko, K. Sefikhanova, A. Novik, T. Sutkovich. |
N. Dzyuba, S. Poplavska, A. Palvashova, O. Yemonakova, L. Ivashina, T. Kolisnichenko, K. Sefikhanova, A. Novik, T. Sutkovich. Development of a policomponent composition of smuz using biotechnological and mathematical modeling and determination of its food value // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2019. Vol. 5. № 11 (101). С. 56–65. |
2 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент
Чоні І.В. к.т.н., доцент |
Михайлов В.М., Самохвалова О.В., Кучерук З.І., Касабова К.Р., Сімакова О.О., Горяйнова Ю.А., Рогова А.Л., Чоні І.В. Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів. Східно-Європейський журнал передових технологій. № 6/11 (102) 2019. С. 22-32. |
3 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент |
Шидакова-Каменюка О.Г., Шкляєв О.М., Самохвалова О.В., Артамонова М.В., Степанькова Г.В., Болховітіна О.І., Рогова А.Л. Використання технологічного потенціалу насіння чіа в технології кремово-збивних цукеркових мас. Східно-Європейський журнал передових технологій. № 11 (104) 2020. С. 52-60. |
Статті у фахових виданнях на території України, які включено до міжнародних
наукометричних баз |
2020-2021 навчальний рік |
1 |
Наконечна Ю.Г., доцент, к.т.н.
Тюрікова І. доцент, д.т.н. |
Наконечна Ю.Г., Тюрікова І.С.(2020). Technological aspects of quine fruit use in ice cream technology Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозива. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. Киїів: КНУКІМ. 3(1), С. 59-68. |
2 |
Бородай А.Б. доцент, к.вет.н., Горобець О.М., доцент, к.т.н., Левченко Ю.В., доцент, к.т.н., Чоні І.В., доцент, к.т.н. |
Бородай А.Б., Горобець О.М., Левченко Ю.В., Чоні І.В. (2020) Використання батату в технології виробів з кексового тіста. Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології. Львів: ЛНУВМБ. Т. 22. 94. С. 13-17. |
3 |
Горобець О.М., доцент, к.т.н., Левченко Ю.В., доцент, к.т.н., Бородай А.Б. доцент, к.вет.н. |
Горобець О.М., Левченко Ю.В., Бородай А.Б. (2020) Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. Киїів: КНУКІМ . 3(1). С. 80-93. |
4 |
Khomych, G., Tkach N., Nakonechna Y., Nesterenko O., & Prior N. |
Khomych, G., Tkach, N., Nakonechna, Y., Nesterenko, O., & Prior, N. (2021) Використання топінамбуру у технології борошняних виробів. Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології. Львів: ЛНУВМБ. Т. 23 (95). С.13-19. |
5 |
Хомич Г. П., професор, д.т.н., Олійник Л. Б., доцент, к.н.н, Наконечна Ю. Г., доцент, к.н.н |
Хомич, Г. П., Олійник, Л. Б., & Наконечна, Ю. Г. (2021) Оптимізація технологічних характеристик м’ясних маринованих напівфабрикатів. Вісник Львівського торгівельно-економічного університет. Серія: Технічні науки. Львів: ЛТЕУ. 25. С. 127-135. |
6 |
Суткович Т.Ю., доцент, к.т.н., Горобець О.М., доцент, к.т.н., Положишникова Л.О. доцент, к.т.н. |
Суткович Т.Ю., Горобець О.М., Шелудько В.М., Положишникова Л.О. (2021) Використання каротиновмісної сировини в технології сирцевих пряників. Вісник Львівського торгівельно-економічного університет. Серія: Технічні науки. Львів: ЛТЕУ. 25. С. 120-126. |
7 |
Олійник Н.В., доцент, к.т.н., Суткович Т.Ю., доцент, к.т.н., Наконечна Ю.Г. доцент, к.т.н., |
Олійник Н.В., Суткович Т.Ю., Наконечна Ю.Г. (2021) Доцільність використання шроту конопляного насіння у технології рибних січених виробів. Прогресивні техніка та технологія харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі: збірник наукових праць Харків: ХДУХТ. Випуск 1(33). С. 42-50 |
8 |
Шелудько В.М., доцент, к.т.н. |
Шелудько В.М., Ряшко Г.М. (2021) Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізується на виробництві продукції підвищеної харчової цінності. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. Киїів: КНУКІМ. Т. 4 № 1. С. 105-120. |
9 |
Шелудько В.М., доцент, к.т.н. |
Шелудько В.М. (2021) Розширення асортименту сучасних борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Серія: Технічні науки. Львів: ЛТЕУ. 26. С. 71-77. |
10 |
Хомич, Г.П, професор, д.т.н., Горобець О.М., доцент, к.т.н., Левченко, Ю.В., доцент, к.т.н. |
Хомич, Г.П, Горобець О.М., Левченко, Ю.В. (2020) Борошно м'якої пшениці в технологіях харчових продуктів. Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології. Львів: ЛНУВМБ. Вип. 22. 93. С. 3-8. |
2019-2020 навчальний рік |
1 |
Горобець О.М., к.т.н., Левченко Ю.В., к.т.н., Бородай А. Б. к.вет.н.,., доцент |
Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробів Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації: наук. збірник. Київ: Вид. центр КНУКіМ, 2020. Т.3. №1. С 80-91 |
2 |
Наконечна Ю.Г., к.т.н., доцент, Тюрікова І.С., д.т.н., доцент |
Technological aspects of quine fruit use in ice cream technology. Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації: наук. збірник. Київ: Вид. центр КНУКіМ, 2020. Т.3. №1 |
3 |
Калашник О. В., к.т.н., доцент, Мороз С. Е., к.пед.н., доцент, Кайнаш А.П. к.т.н., доцент, Бородай А. Б., к.вет.н., доцент, Заркуа К.Р., магістр |
Оцінювання плодів ківі залежно від умов пакування // Вісник Уманського національного університету садівництва. №2, 2019. С 62-68. |
4 |
Радзієвська І.Г. к.т.н, доц., Мельник О.П. к.хім. н., доц, Пушнова А.О. асист., Гередчук А.М., к.т.н.. |
Радзієвська І.Г., Мельник О.П., Пушнова А.О., Гередчук А.М. Використання олії чорного кмину у складу засобу для волосся. Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2019. Том 25, № 6. С. 165-172 |
5 |
Хомич, Г.П, д.т.н., професор, Горобець О.М., к.т.н., Левченко, Ю.В., к.т.н., Висоцька, С. І., Корнієнко, Л. В., к.т.н. |
Борошно м'якої пшениці в технологіях харчових продуктів. Науковий вісник ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій. Серія: Харчові технології, С. 3-8. |
Статті у нефахових виданнях на території України, які не включено до міжнародних наукометричних баз |
2019-2020 навчальний рік |
1 |
Павлова А.В., Білоусенко В.В., Михнюк О.А., Горобець О.М., к.т.н. |
Павлова А.В., Білоусенко В.В., Михнюк О.А., Горобець О.М., к.т.н.. Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробів Зб. наук. статей магістрів ф-ту ХТГРТБ ПУЕТ за результатами 2019-2020 н.р. – Полтава, ПУЕТ. – С. 310 |
2 |
Цегельник Т.Д., Сокол А.А., Іванов В.Ю., Горобець О.М., к.т.н. |
Цегельник Т.Д., Сокол А.А., Іванов В.Ю., Горобець О.М., к.т.н. Використання відходів кавового виробництва в технології борошняних виробів. Зб. наук. статей магістрів ф-ту ХТГРТБ ПУЕТ за результатами 2019-2020 н.р. – Полтава: ПУЕТ, 2019. – С. 315-320. |
3 |
Михнюк О.М., Добринь Ю.М., Горобець О.М., к.т.н. |
Михнюк О.М., Добринь Ю.М., Горобець О.М.. Викорстання вторинної рослинної сировини в технології солодких соусів. Зб. наук. статей магістрів ф-ту ХТГРТБ ПУЕТ за результатами 2019-2020 н.р. – Полтава, ПУЕТ. – С. 266-271. |
Статті у «Науковому віснику ПУЕТ», який включено до міжнародної наукометричної бази Index Copernicus |
2020-2021 навчальний рік |
1 |
Хомич, Г. П., д.т.н., професор, Горобець О.М., к.т.н., Левченко Ю. В., к.т.н., Ткач, Н. І., к.т.н., доцент, Добринь Ю. М. |
Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатів. Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Технічні науки», Полтава, 2019, № 1 (91). с. 21 - 28. |
2 |
Хомич Г. П., д.т.н., професор, Горобець О.М., к.т.н., Левченко Ю. В., к.т.н., Лебеденко Т. Є., д.т.н., доцент, Медведь Л. М. |
Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробів. Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Технічні науки», Полтава, 2019, № 1 (91). С. 29-37. |
3 |
Гередчук А.М., к.т.н.
Пасічний В.М., д.т.н., професор
Ткач Н.І., к.т.н., доцент
Топчій О.А., к.т.н., доцент |
Гередчук А.М., Пасічний В.М.,Ткач Н.І.,Топчій О.А. Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності. Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Технічні науки», Полтава, 2019, № 1 (91). С. 47-53. |
4 |
Хомич, Г. П., професор, к.т.н., Левченко Ю. В., доцент, к.т.н., Бородай А. Б., доцент, к.вет.н., Гайворонська З. М., доцент, к.т.н., Бондарчук В. С. |
Хомич Г. П., Левченко Ю. В., Бородай А. Б., Гайворонська З. М., Бондарчук В.С. (2020) Використання фруктових соків у технології маринування морепродуктів. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія: Технічні науки. Полтава: ПУЕТ. 1 (96). С. 22-29. |
5 |
Шелудько В. М., доцент, к.т.н |
Шелудько В. М. (2020) Використання обліпихи в технології сучасних борошняних виробів. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія: Технічні науки. Полтава: ПУЕТ. 1 (96), С. 16-21. |
6 |
Рогова А.Л., доцент, к.т.н., Чоні І.В., доцент, к.т.н., Положишникова Л.О., доцент, к.т.н. |
Рогова А. Л., Чоні І. В., Положишникова Л. О., Шидакова-Каменюка Г. О. (2020) Використання інуліновмісної сировини в технології діабетичних пісочних виробів. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія: Технічні науки. Полтава: ПУЕТ. 1 (96), С. 8-15. |
2019-2020 навчальний рік |
1. |
А.С.Ткаченко, к.т.н., доцент, Т.Ю.Суткович, к.т.н.,доцент, О.О.Горячова, к.т.н., доцент, А.А.Сокіл, Х.І.Ковальчук |
А.С.Ткаченко, Т.Ю.Суткович, О.О.Горячова, А.А.Сокіл, Х.І.Ковальчук Наукове обґрунтування впровадження системи НАССР під час виробництва соків. Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Технічні науки», Полтава, 2019, № 1 (91). С.87-98. |
2 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент
Чоні І.В. к.т.н., доцент |
Шидакова-Каменюка О.Г., Рогова А.Л., Чоні І.В., Терещенко М.В. Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинами. Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Технічні науки», Полтава, 2019, № 1 (91). 2019. С. 62-70. |
3 |
Шелудько В.М., к.т.н., доцент |
Шелудько В.М. Використання борошна зернових культур в технології біскотті. В.М. Шелудько. Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Технічні науки», Полтава, 2019, № 1 (91). – С. 15-20. |
Статті у зарубіжних виданнях, які включено до інших міжнародних наукометричних баз |
2020-2021 навчальний рік |
- |
- |
- |
2019-2020 навчальний рік |
1 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент
Чоні І.В. к.т.н., доцент |
Mykhaylov V., Samokhvalova O., Kucheruk Z., Kasabova K., Simakova O., Goriainova I., Rogovaya A., Choni I. Study of microbial polysaccharides’ impact on organoleptic and physical-chemical parameters of protein-free and gluten-free floury products. «EUREKA: Life Sciences» Food Science and Technology. Number 6. 2019. Р. 37-43. |
2 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент |
Shydakova-Kameniuka О., Shkliaiev O., Samokhvalova O., Artamonova M., Stepankova G., Bolkhovitina O., Rogova A. Estimation of oxidative stability of the lipid complex of creamy-shaken candies with chia seeds at storage. «EUREKA: Life Sciences» Food Science and Technology. Number 2. 2020. Р. 54-62. |
Статті у зарубіжних виданнях, які не включено до міжнародних наукометричних баз |
2019-2020 навчальний рік |
1 |
Тюрікова І.С., д.т.н., доцент, Скороход О.С., магістр |
Тюрікова І.С., Скороход О.С. Волоський горіх – біологічно цінне джерело збагачення харчової продукції. Perspectives of science and education: The 12th International youth conference (27 September 20190. SLOVO\WORD, New York, USA.Т.1 Р.101-105 |
2 |
Наконечна Ю.Г. к.т.н., доцент.
Кісіль О.М., магістр
Бенях В.В., магістр |
Наконечна Ю.Г., Кісіль О.М., Бенях В.В. Використання йодовмісних добавок в технології м’ясних січених напівфабрикатів X Международная научно-практическая конференция “DYNAMICS OF THE DEVELOPMENT OF WORLD SCIENCE” 10-12 июня 2020 года Ванкувер, Канада, 607-611 с |
Тези у виданнях на території України, які не включено до міжнародних наукометричних баз |
2020-2021 навчальний рік |
1 |
Тюрікова І.С., д.т.н., доцент, Крайнова В.В., магістр |
Тюрікова І.С., Крайнова В. В. Розроблення технології жувальних цукерок підвищеної біологічної цінності. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі: міжнародна наук.-практ. конф. (24 листопада 2020 р.). К.: НУХТ, 2020. С. 139–140. |
2 |
Горобець О.М. к.т.н., доцент
Бородай А.Б., к.вет.н., доцент |
Горобець О. М., Бородай А. Б. Розроблення рецептури бісквітних виробів з використанням йодовмісної сировини. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі: міжнародна наук.-практ. конф. (24 листопада 2020 р.). К.: НУХТ, 2020. С. 94–97. |
3 |
Горобець О.М. к.т.н., доцент
Левченко Ю.В. к.т.н., доцент |
Горобець О.М, Левченко Ю.В. Використання продуктів переробки відходів рослинної сировини в технології десертів та оздоблювальних напівфабрикатів. Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності: матеріали ІХ Міжнародної спеціалізованої наук.-практ. конф., (10 грудня 2020 р.), Київ : НУХТ, 2020. С. 40–42 |
4 |
Хомич Г.П. д.т.н., професор
Бородай А.Б., к.вет.н., доцент |
Хомич Г.П., Бородай А.Б. Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот в технології харчових продуктів. Нові технології і обладнання харчових виробництв : мат. міжвузівського наук.-практ. семінару (м. Полтава, 15 квітня 2021 р.). Полтава: ПУЕТ, 2021. С. 9-11. |
5 |
Бородай А.Б., к.вет.н., доцент
Скрипник В.О., д.т.н., професор |
Перспективи та нагальність змін освітнього процесу відповідно до вимог ринку праці. Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : матеріали VІІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференції, присвяченої 60-річчю освітньої діяльності Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» (м. Полтава, 22–23 квітня 2021 р.). Полтава: ПУЕТ, 2021. С. 113-116. |
6 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент,
Левченко Ю.В., к.т.н., доцент |
Шидакова-Каменюка О.Г., Рогова А.Л., ЛевченкоЮ.В. Ціннісно-компетентнісний підхід до розроблення навчальних планів бакалаврів спеціальності «Харчові технології». Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості : матеріали ІІ Міжнародної наук.-метод. конф. (25 вересня 2020 р.), Харків : ХДУХТ, 2020. С. 348–349. |
7 |
Чоні І.В. к.т.н., доцент
Рогова А.Л., к.е.н., доцент |
Чоні І.В., РоговаА.Л. Вплив порошку плодів шипшини на показники якості виробів із дріжджового тіста. Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві: міжнародна наук.-практ. конф. (17 листопада 2020 р.). К.: НУХТ, 2020. С. 64-65. |
8 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент
Чоні І.В. к.т.н., доцент |
Рогова А.Л., Чоні І.В. Вплив керобу на органолептичні властивості пісочних виробів. Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності: матеріали ІХ Міжнар. спеціалізованої наук.-практ. конф. (10 грудня 2020 р.). К. : НУХТ, 2020. С. 42-44 |
9 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент,
Чоні І.В. к.т.н., доцент |
Шидакова-Каменюка О.Г., Рогова А.Л., Чоні І.В. Вплив пивної дробини на якість виробів із кексового тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (18 травня 2021 р.) : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. 259, [ХVI]. С.127–128. |
10 |
Рогова А. Л., к.е.н., доцент
Чоні І.В., к.т.н., доцент |
Рогова А.Л., Чоні І.В., Шидакова-Каменюка О.Г. Вплив порошку цикорію на фізико-хімічні властивості пісочного тіста. Нові технології і обладнання харчових виробництв: матеріали Міжвузівського наукоко-практичноо семінару (м. Полтава, 15 квітня 2021 року). Полтава: ПУЕТ, 2021. С. 16-18. |
11 |
Чоні І. В., к.т.н., доцент,
Косенко А. А., магістр |
Косенко А. А., Чоні І. В. Роль гарбузового насіння в харчуванні. Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей VІ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 15 грудня 2020 р.). Полтава : ПУЕТ, 2020. С. 501-503. |
12 |
Чоні І. В., к.т.н., доцент,
Ліпінський М. В. магістр |
Ліпінський М. В., Чоні І. В. Перспективи використання волоського горіха у виробництві продукції закладів ресторанного господарства. Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей VІ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 15 грудня 2020 р.). Полтава : ПУЕТ, 2020. С. 506-508. |
13 |
Шевчик Н. В. магістр, Чоні І. В., к.т.н., доцент |
Н. В. Шевчик, І. В. Чоні Дослідження мікробіологічних показників заварних кремів. Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей VІ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 15 грудня 2020 р.). Полтава : ПУЕТ, 2020. С. 511-513. |
14 |
Булах Т.С., магістр, Гередчук А.М., к.т.н., ст. викладач |
Гередчук А.М., Булах Т.С. Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери. Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матеріали Міжнар.наук.-практ. конф. (24 листопада 2020 р.) Мелітополь: ТДАУ ім. Д. Моторного, 2020. С. 275-276. |
15 |
Гередчук А.М., к.т.н., ст. викладач,
Наконечна Ю.Г., к.т.н., доцент |
Гередчук А.М., Наконечна Ю. Г. Розроблення рецептур безмолочного бланманже. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : зб. тез доповідей VII Міжнар. наук.-практ. конф. (24 листопада 2020 р.). Київ : НУХТ, 2020. С. 97-99. |
16 |
Гередчук А.М., к.т.н., ст. викладач,
Дмітрієва А.Г., студент |
Гередчук А.М., Дмітрієва А. Г. Нутове борошно у технології кексових виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доповідей VІІ Всеукр. студ. наук. конф. (18 березня 2021 р.). Київ : Київ. нац. торг.-екон. у-т, 2021. С. 282-283. |
17 |
Гередчук А.М., к.т.н., ст. викладач,
Бондар І.О., студент |
Гередчук А.М., Бондар І.О. Технологія дієтичних м'ясних продуктів з шротом зародків пшениці. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі : матеріали ІІ Всеукр. студ. інтернет-конф. (6 травня 2021 р.). Херсон: ХДАЕУ, ВЦ «Колос». 2021. С. 25-26. |
18 |
Гередчук А.М., к.т.н., ст. викладач
Бородай А.Б., к.вет.н., доцент |
Гередчук А.М., Бородай А. Б. Розробка технології желейних солодких страв на основі «рослинного молока». Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського наук.-практ. семінару. (15 квітня 2021 р.). Полтава: ПУЕТ. 2021. С. 11-13. |
19 |
Гередчук А.М., к.т.н., ст. ст. викладач,
Милуш Я. В., магістр |
Гередчук А.М., Милуш Я. В. Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної поживної цінності. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті: матеріали XLIV Міжнарод. наук. студ. конф. за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2020 рік. (30-31 березня 2021 р.). Полтава: ПУЕТ. 2021.
С. 281-283. |
20 |
Гередчук А.М., к.т.н., ст. викл., Дмітрієва А.Г. студент |
Гередчук А.М., Дмітрієва А. Г. Перспективи використання «рослинного молока» в технологіях желейних солодких страв. Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства: збірник тез доповідей учасників Вісімнадцятої наук. практ. конф. студентів закладів вищої освіти та фахової передвищої освіти Укоопмпілки. Частина 3. Київ : 2021. С. 20-24. |
21 |
Положишникова Л.О., к.т.н., доцент
Олійник Н.В., к.т.н., доцент |
Положишникова Л.О., Олійник Н.В. Інтенсифікація процесу приготування дріжджового тіста. Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві: міжнародна наук.-практ. конф. (17 листопада 2020 р.). К.: НУХТ, 2020. С. 53–55. |
22 |
Суткович Т.Ю., к.т.н., доцент,
Положишникова Л.О., к.т.н., доцент |
Суткович Т.Ю., Положишникова Л.О. Інноваційні тенденції в технології виробництва смузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : міжнародна науково-практична конференція (18 травня 2021 р.) : [тези 2-х ч.] редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. Харків: ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 125-126. |
23 |
Олійник Л. Б., к.т.н., доцент,
Вєтров О. Р., магістр,
Москалець В. А., магістр |
Вєтров О.Р., Москалець В. А., Олійник Л.Б. Перспективи розширення асортименту м`ясних продуктів із птиці. Наука і молодь у ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей VІ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 15 грудня 2020 року). Полтава : ПУЕТ, 2020. С. 60-66. |
24 |
Олійник Л. Б., к.т.н., доцент,
Коровка Л.М., магістр
Крель Д.О., магістр |
Коровка Л. М., Крель Д. О., Олійник Л. Б. Використання натуральних біокоректорів у виробах із субпродуктів та м'яса птиці. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті: зб. тез доп. ХLІV міжнар. наук. студ. конф., м. (м.Полтава, 30-31 березня 2021 року). Полтава : ПУЕТ, 2020. С. 276-278 |
25 |
Горобець О. М., к.т.н., доцент,
Суткович Т. Ю., к.т.н., доцент,
Антонюк М. М., магістр |
Антонюк М. М., Горобець О. М., Суткович Т. Ю. Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертів. Наука і молодь у ХХІ сторіччі : матеріали VІ Міжнар. молод. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 15 груд. 2020 року). Полтава : ПУЕТ, 2020. С. 484-487. |
26 |
Суткович Т. Ю., к.т.н., доцент,
Затолоцька В. В., магістр |
Затолоцька В. В., Суткович Т. Ю. Удосконалення технології отримання напоїв з підвищеним вмістом БАР. Наука і молодь у ХХІ сторіччі : матеріали VІ Міжнар. молод. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 15 грудня 2020 року). Полтава : ПУЕТ, 2020. С. 490-494. |
27 |
Суткович Т. Ю. ,к.т.н., доцент,
Кучірко О. І., магістр |
Кучірко О. І., Суткович Т. Ю. Використання нетрадиційної сировини в технології смузі. Наука і молодь у ХХІ сторіччі : матеріали VІ Міжнар. молод. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 15 грудня 2020 року). Полтава : ПУЕТ, 2020. С. 503-505. |
28 |
Левченко Ю. В.,к.т.н., доцент
Горобець О. М., к.т.н., доцент,
Суткович Т. Ю., к.т.н., доцент,
Пастухова О. І., магістр |
Пастухова О. І., Левченко Ю. В., Горобець О. М., Суткович Т. Ю. Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертів. Наука і молодь у ХХІ сторіччі : матеріали VІ Міжнар. молод. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 15 грудня 2020 року). Полтава : ПУЕТ, 2020. С. 508-510. |
29 |
Горобець О.М., к.т.н., доцент
Левченко Ю.В., к.т.н., доцент |
Горобець О.М., Левченко Ю.В. Розширення асортименту безглютенового печива. Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського наук.-практ. семінару. (15 квітня 2021 р.). Полтава: ПУЕТ. 2021. С. 14-16. |
30 |
Олійник Н.В., к.т.н., доцент,
Белозьоров Є.О., магістр,
Свирь М.С., магістр |
Олійник Н.В., Белозьоров Є.О., Свирь М.С. Особливості використання рослинної сировини у технологіях січених виробів . Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті : матеріали XLIV Міжнарод. наук. студ. конф. за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2020 рік. (м. Полтава, 30-31 березня 2021 р.). Полтава: ПУЕТ. 2021. С. 265-267. |
31 |
Олійник Н.В., к.т.н., доцент,
Верпета Я.В., магістр,
Радченко Д.В., магістр,
Алеян М.В., магістр |
Олійник Н.В., Верпета Я.В., Радченко Д.В., Алеян М.В. Пошук альтернативних джерел для збагачення борошняних кондитерських виробів . Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті : матеріали XLIV Міжнарод. наук. студ. конф. за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2020 рік. (м. Полтава, 30-31 березня 2021 р.). Полтава: ПУЕТ. 2021. С. 267-269. |
32 |
Шелудько В.М., к.т.н., доцент, Завгородній Р.О., магистр, Жуков Д.В.,магістр, |
Завгородній Р.О., Жуков Д.В., Шелудько В.М. Брауні і блонді підвищеної харчової цінності. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXI столітті : матеріали XLIV Міжнарод. наук. студ. конф. за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2020 рік. (м. Полтава, 30-31 березня 2021 р.). Полтава: ПУЕТ. 2021. С. 269-270. |
33 |
Шелудько В.М., к.т.н., доцент,
Чиж А.Ю.,магістр,
Руснак Ж.П., магістр |
Чиж А.Ю., Руснак Ж.П., Шелудько В.М. Пісочне печиво підвищеної харчової цінності. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи: VII Всеукр. студ. наук. конф., (м. Київ, 18 березня 2021 р.), Київ: 2021. С. 312. |
34 |
Шелудько В.М., к.т.н., доцент,
Горбатько Д.В., магістр,
Шмагло І.Б., магістр |
Горбатько Д.В., Шмагло І.Б., Шелудько В.М. Печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінності. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи: тези доп. VII Всеукр. студ. наук. конф., (м. Київ, 18 березня 2021 р.), Київ: 2021. С. 284. |
Тези в зарубіжних виданнях, які не включено до міжнародних наукометричних баз |
2020-2021 навчальний рік |
1 |
Тюрікова І.С., д.т.н., доцент, Гайко А.В., магістр |
Створення дієтичних добавок із волоського горіха та харчових композицій з їх використанням. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: IХ Міжнародна наук.-практ. інтернет-конф. (23.10.2020 р). Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 269-270. |
2 |
Горобець О.М., к.т.н., доцент,
Левченко Ю.В., к.т.н., доцент |
Використання відходів рослинної сировини в технології солодких жельованих страв. International scientific and practical conference «Science, engineering and technology: global trends, problems and solutions»: Conference proceedings, September 25–26, 2020. Prague: Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2020. Р 68-72 |
3 |
Хомич Г.П. д.т.н., професор,
Бородай А.Б., к.вет.н., доцент,
Прачук В.С., магістр |
Перспективи використання дикорослої сировини в технології харчових продуктів. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф (30 квітня 2021 р). Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 17-19. |
4 |
Наконечна Ю. Г., к.т.н., доцент, Кісіль О. М., магістр, Бенях В. В., магістр |
Наконечна Ю. Г., Кісіль О. М., Бенях В. В. Використання йодовмісних добавок в технології м’ясних січених напівфабрикатів. Dynamics of the development of world science. Abstracts of the 10th International scientific and practical conference. Perfect Publishing. Vancouver, Canada. 2020. P. 607-612. |
5 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент |
Шидакова-Каменюка О.Г., Шкляєв О.М., Рогова А.Л. Комплексна оцінка якості кремово-збивних цукерок з додаванням насіння чіа. International scientific and practical conference «Science, engineering and technology: global trends, problems and solutions» : Conference proceedings, September 25–26, 2020. Prague: Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2020. С. 92-96 |
6 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент |
Рогова А.Л., Андрущенко Я.С. Використання рослинної сировини в технологіях борошняних кондитерських виробів для діабетичного харчування. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини. Матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. ( 23 листопада 2020 р.). Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 103-104. |
7 |
Чоні І.В. к.т.н., доцент,
Рогова А.Л., к.е.н., доцент |
Чоні І.В., Рогова А.Л. Перспективі використання продуктів переробки кабачків у технології страв. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини. Матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (23 листопада 2020 р.). Прага: Oktan Print s.r.o.. 2020. С. 102-103 |
8 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент,
Чоні І.В. к.т.н., доцент |
Рогова А.Л., Чоні І.В. Підвищення харчової цінності соусів. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : II Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференція, (30 квітня 2021 р.). Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. С. 110. |
9 |
Хомич Г.П., д.т.н., професор, Бєляк В.В.,магістр, Клименюк Р.Б., магістр |
Хомич Г.П., д.т.н., проф., Бєляк В.В., Клименюк Р.Б. Використання вторинної пектиновмісної рослинної сировини в технології солодких страв. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини. Матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф.(23 листопада 2020 р.). Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 228-230 |
10 |
Гередчук А.М., к.т.н., ст. викладач. |
Пасічний В.М., Мацук Ю.А., Гередчук А.М. Удосконалення технології рибних страв за рахунок використання порошку псиліуму. Perspectives of world science and education: abstracts of XIII International Scientific and Practical Conference, 9-11 September 2020. Osaka, Japan: CPN Publishing Group, 2020. С. 213-216. |
11 |
Наконечна Ю.Г., к.т.н., доцент, Шевченко Д.Г., магістр, Люлько М.В., магістр |
Наконечна Ю.Г., Шевченко Д.Г., Люлько М.В. Сферифікація як метод молекулярної кухні. The world of science and innovation, (9-11 грудня 2020 року). Лондон: 2021. Р. 602-607. |
12 |
Олійник Н.В., к.т.н., доцент,
Наконечна Ю.Г., к.т.н., доцент,
Гузевська І.І., магістр |
Олійник Н.В., Наконечна Ю.Г., Гузевська І.І. Вплив рецептурного складу пісочного печива на фізико-хімічні властивості готових виробів. International scientific and practical conference “Science, engineering and technologies: current issues and research” : Conference proceedings, March 12-13, 2021. Prague: Izdevnieciba “Baltija Publishing”, 2021. P. 153-157. |
13 |
Хомич Г.П., д.т.н., професор
Бородай А.Б., к.вет.н., доцент |
Хомич Г.П., Бородай А. Б. Дикоросла сировина як джерело органічних кислот у технології харчових продуктів. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.- практ. інтернет конф. (30 квітня 2021 р). Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. С. 123-125 |
14 |
Хомич Г.П., д.т.н., професор
Горобець О.М., к.т.н., доцент
Тільна О.В., студентка бакалаврату |
Хомич Г.П., Горобець О.М., Тільна О.В. Використання продуктів переробки смородини чорної в технології солодких жельованих страв. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (30 квітня 2021р.). Прага: Oktan Print s.r.o.. 2021. С.124-125. |
15 |
Левченко Ю.В. к.т.н., доцент,
Арцебасова Д.С., магістр |
Левченко Ю.В., Арцебасова Д.С. Використання рослинної сировини у технології солодощів желейного типу. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (30 квітня 2021р.). Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. С. 77-78. |
16 |
Левченко Ю.В., к.т.н., доцент,
Варданян Н. Г., магистр |
Левченко Ю.В., Варданян Н.Г. Сучасні підходи до маринування напівфабрикатів із м’яса птиці. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. (30 квітня 2021 р.). Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. С. 79. |
17 |
Суткович Т.Ю. к.т.н., доцент,
Положишникова Л.О. к.т.н., доцент |
Суткович Т.Ю., Палвашова Г.І., Положишникова Л.О. Інноваційні методи збагачення березового соку. Science, engineering and technologies:current issues and research: International and practical conference proceedings, March 12-13, 2021. Prague: Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2021. P. 161-165. |
18 |
Олійник Л.Б. |
Стабілізація структури фаршів з м’яса птиці. Збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції «Наука, техніка і технології: актуальні питання та дослідження». (12–13 березня 2021 р.). Прага, Чеська Республіка. С.145-149. |
19 |
Горобець О.М., к.т.н., доцент,
Пищита А.Г., магістр |
Горобець О.М., Пищита А.Г. Використання чуфи в технології десерту макарунс. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (30 квітня 2021р.). Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. С. 57. |
20 |
Шелудько В.М. Фахурі М. |
Шелудько В.М. Фахурі М. Використання рисового борошна в технології бісквітного печива. Наука, техніка і технологія. Актуальні питання та дослідження: тези доп. Міжнар.наук.-практ. конф.,м. Прага, 2021. С.166-168. |
21 |
Шелудько В.М., к.т.н., доцент |
V. Sheludko Using of sea buckthorn puree in modern flour product technologies. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет- конфер (30 квітня 2021р). Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. С.19. |
22 |
Шелудько В.М., к.т.н., доцент |
H. Riashko, V. Sheludko. Designing of baking area specializing on high nutritional value products. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет- конфер. (30 квітня 2021р). Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. С.17-18. |
2019-2020 навчальний рік |
1 |
Бородай А.Б., к.вет.н., доцент, Суткович Т.Ю., к.т.н., доцент |
Бородай А.Б., Суткович Т.Ю.Сучасні тенденції в процесі створення безпечної харчової продукції / Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (заочна форма) «Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору» Полтава, 2020. С.27-30. |
2 |
Чоні І. В., к.т.н., доцент, Суткович Т. Ю., к.т.н., доцент,Гередчук А. М., к.т.н., |
Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складом /Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ, (м. Полтава, 20–21 листопада 2019 р.). Полтава : ПУЕТ, 2019. С. 12-14. |
3 |
Бородай А.Б. к.вет.н., доцент, Суткович Т.Ю. к.т.н., доцент |
Сучасні тенденції в процесі створення безпечної харчової продукції // Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (заочна форма) «Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору». Полтава, 2020. С. 27 – 30. |
4 |
Заркуа К.Р., Калашник О. В., к.т.н., доцент,
Бородай А. Б., к.вет.н., доцент |
Дослідження мікробіологічних показників якості плодів ківі під час зберігання Матеріали студентської наукової конференції. Полтава, ПДАА, 6 листопада 2019 року. 2020. С. 53 – 54. |
5 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент |
Рогова А.Л., Шидакова-Каменюка О.Г., Козін М., Розроблення технології пісочних виробів підвищеної харчової цінності за рахунок насіння олійних культур. «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу» Мат. міжнар. науково-практич. конф., присвяченої 45 річчю від дня заснування факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. С. 26-28. |
6 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент
Чоні І.В. к.т.н., доцент |
Рогова А.Л., Чоні І.В. Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі. Мат. ІХ Всеукраїнська науково-практич. інтернет-конференції. 20.05 2020 р.НУХТ. 2020. С. |
7 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент
Чоні І.В. к.т.н., доцент |
Рогова А.Л., Чоні І.В., Шидакова-Каменюка О.Г. Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв. Мат. І-й Міжнарод. науково-практич. інтернет-конференції. 24.04.2020р. Дон.НУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського. Кривий Ріг. 2020 С. 54-56. |
8 |
Рогова А.Л., к.е.н., доцент |
Шидакова-Каменюка О.Г., Шкляєв О.М., Рогова А.Л., Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. Мат. міжнародної науково-практичної конференції. ХДУХТ, 14 травня 2020 р. Харків. 2020. С. 136-138. |
9 |
Шелудько В.М., к.т.н., доцент |
Шелудько В.М. Італійські борошняні вироби в Україні. Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, (м. Полтава, 20-21 листопада 2019 р.). - Полтава: ПУЕТ, 2019. – с. 54-55. |
10 |
Шелудько В.М., к.т.н., доцент |
Шелудько В.М. Удосконалення технології фокаччі / В.М. Шелудько, Г.М. Ряшко, Я.Д. Сергєйчук //Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, (м. Полтава, 20-21 листопада 2019 р.). - Полтава: ПУЕТ, 2019. – с. 28-29 |
11 |
Олійник Н.В., к.т.н., доцент |
Олійник Н.В. Використання пшеничних висівок у технології м'ясних січених виробів / Н.В. Олійник, І.І. Гузевська // Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, (м. Полтава, 20-21 листопада 2019 р.). - Полтава: ПУЕТ, 2019. – С. 24-26. |
12 |
Олійник Н.В., к.т.н., доцент |
Олійник Н.В. Доцільність уведення порошку із кореня кульбаби у вироби з кексового тіста / Н.В. Олійник, Т.Г. Бульдович // Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 45-річчю від дня заснування факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, (м. Полтава, 20-21 листопада 2019 р.). - Полтава: ПУЕТ, 2019. – С. 22-24. |
13 |
Олійник Н.В., к.т.н., доцент |
Олійник Н.В. Вплив порошку топінамбуру на формування структурно-механічних властивостей м'ясних фаршів / Н.В. Олійник, А.М. Гередчук, Н.Ю. Клец // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції: програма та тези матеріалів VIII Міжнародної науково-технічної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, (м. Київ, 5-6 листопада 2019 р.). - Київ: НУХТ, 2019. – С. 252-253. |
14 |
Олійник Н.В., к.т.н., доцент |
Олійник Н.В. Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів / Н.В. Олійник, Л.О. Положишникова, М.М. Малікова // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції “Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі”, 19-20 травня 2020 р. - Київ: НУХТ, 2020. – С. 166-167. |
15 |
Положишникова Л.О., к.т.н., доцент |
Положишникова Л.О., Гнатюк М.А., Муковоз О.С. Використання нетрадиційної рослинної сировини при виробництві хлібобулочних виробів. «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу» Мат. міжнар. науково-практич. конф., присвяченої 45 річчю від дня заснування факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. С. 52-54. |
16 |
Олійник Н.В., к.т.н., доцент,
Положишникова Л.О., к.т.н., доцент |
Олійник Н.В., к.т.н., доцент, Положишникова Л.О., к.т.н., доцент, Малікова М.М. Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі. Мат. ІХ Всеукраїнська науково-практич. інтернет-конференції. 20.05 2020 р.НУХТ. 2020. С.166-167. |
17 |
Положишникова Л.О., к.т.н., доцент |
Положишникова Л.О. Використання нетрадиційної рослинної сировини у технологіях майонезних соусів. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв. Мат. І-й Міжнарод. науково-практич. інтернет-конференції. 24.04.2020р. Дон.НУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського. Кривий Ріг. 2020 С. 52-53. |
18 |
Положишникова Л.О., к.т.н., доцент |
Положишникова Л.О., Гончар Т.М. Перспективи Використання рослинної сировини у технологіях соусів. Сучасні технології харчових виробництв. ІІI міжнародна конференція студентів та аспірантів. 14-15.05.2020 р. Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара. Дніпро. 2020. С. |
19 |
Рогова А.Л., к.е.н., доц.
Чоні І.В. к.т.н., доц.,
Медведь Л.М. |
Рогова А.Л., Чоні І.В. Медведь Л.М. Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикату. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі. Мат. ІХ Всеукраїнська науково-практич. інтернет-конференції. 20.05 2020 р.НУХТ. 2020. С. 178-179. |
20 |
Гередчук А.М. к.т.н., Бондар І.О. |
Розробка рецептури печінкового паштету оздоровчого спрямування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : зб. тез доповідей Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квіт. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 53. |
21 |
Гередчук А.М., к.т.н. |
Розробка технології м'ясного суфле покращеної харчової та біологічної цінності. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі: матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф., 19 - 20 травня 2020 р. Київ: НУХТ, 2020. С. 170-171. |

|